eMAG are mari reduceri la electrocasnice Whirlpool. Top 5 oferte

emag reduceri electrocasnice whirlpool

Magazinul online eMAG are, în această perioadă, o campanie de mari reduceri la electrocasnice mari marca Whirlpool. În acest articol, am ales cele mai tentante 5 oferte.

Toate reducerile eMAG la electrocasnice mari marca Whirlpool pot fi consultate AICI.

Mașină de spălat rufe Whirpool la reducere la eMAG

Sunt mai multe mașini de spălat în această campanie de reduceri la eMAG, însă nouă ne-a atras atenția un model Whirlpool cu tehnologie 6th Sense Colors, capacitate de 6 kilograme, 1200 de rotații pe minut și clasa energetică A+++. Prețul este redus cu peste 430 de lei în această perioadă și poate fi consultat AICI.

Incorporabile de bucătărie Whirlpool la reducere la eMAG

Un pachet promo compus din cuptor incoporabil electric și plită incorporabilă pe gaz este redus cu 450 de lei în această perioadă. Produsele sunt AICI.

Combine frigorifice Whirlpool la reducere la eMAG

Cei care sunt în căutarea unei combine frigorifice încăpătoare și la preț bun pot alege un model Whirlpool 6th Sense Fresh Control, cu capacitatea de 339 litri, clasa A+, No Frost. Prețul este redus cu 612 lei în campania curentă și poate fi consultat AICI.

Mașini de spălat vase Whirlpool la reducere la eMAG

Prețuri convenabile și la mașini de spălat vase, cum este și cazul acestui model incorporabil Whirlpool ADG 201, cu 6 programe de funcționare și clasa A+. Prețul este redus cu aproape 400 de lei în această perioadă și poate fi consultat AICI.

Hote de bucătărie Whirlpool la reducere la eMAG

Sunt o mulțime de modele de hote în această campanie de reduceri, însă noi vă recomandăm un model cu putere de absorbție mare. Hota Whirlpool AKR685IX are o putere de absorbție de 386 metri cubi pe oră. Prețul poate fi consultat AICI.