eMAG are mari reduceri la mobilier de grădină, piscine gonflabile și spații de joacă

Magazinul online are, în această perioadă, o campanie de mari reduceri la sute de produse de mobilier de grădină.

În ofertă intră o mulțime de produse din categoriile:

– seturi de grădină formate din mese și scaune/fotolii/canapele de grădină. Întreaga ofertă, cu reduceri de până la 40%, poate fi consultată AICI.

– mese de grădină rotunde, ovale, dreptunghiulare sau pătrare, cu prețuri reduse cu până la 40%. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

– scaune și șezlonguri de grădină, de diverse forme și din diverse materiale, de la ratan la aluminiu. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

– 50% reducere la leagăne și umbrele. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

– piscine gonflabile, cu dimensiuni între 60X28 cm și 456X107 cm, reduse cu 50%. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

– spații de joacă pentru copii – trambuline, tobogane, leagăne, piramide pentru cățărat, reduse chiar și cu 30%. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

– servicii de masă de diverse culori, cu diferite modele. Reducerile ajung la 30%. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Facultatea din România care nu scoate șomeri. Salarii de 2.500 de lei imediat după absolvire
McDonald`s face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile
Locuri de muncă în fabrici și depozite din Marea Britanie, Olanda, Germania. Salarii de peste 1.800 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.