eMAG frigidere. Vara vine cu reduceri de pana la 590 de lei in campania Cooling Days

emag frigidere reduceri cooling days
Foto: emag.ro

eMAG a lansat in aceste zile campania de reduceri eMAG Cooling Days, care vine cu reduceri eMAG foarte avantajoase la diferite aparate frigorifice.

eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

In campania de reduceri Cooling Days sunt incluse frigidere de la diferite branduri: Arctic, Indesit, Albatros, Beko, Samus, LG, Sharp, Hotpoint sau Star-Light.

Iata cele mai interesante 10 frigidere aflate la reducere:

eMAG frigidere Beko la reducere

1. Frigiderul cu doua usi Beko RDSA290M20X, 278 l, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 162 de cm, din inox, are o reducere de 41%. Acest frigider este perfect pentru cei economi: aparatele frigorifice din clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A. Un alt atu al acestui tip de frigider este garnitura de pe usi, montata pentru etansare, care contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Pretul este AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Albatros la reducere

2. Frigiderul Albatros FA20+, cu un volum de 155 de litri, clasa de eficienta energetica A+, are o reducere de 39%. Frigiderul are si un congelator incapator, cu un volum net de 40 de litri. Consumul energetic este de 251 de kWh/an. Frigiderul Albatros are doua rafturi, 3 suporturi pe usa, un compartiment pentru fructe si legume, precum si sistem de dezghetare automat. Pretul poate fi consultat AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Arctic la reducere pe emag.ro

3. Cei care prefera brandurile romanesti de electrocasnice se pot orienta spre frigiderul cu doua usi Arctic AND275+, cu un volum de 259 de litri, clasa de eficienta energetica A+ si inaltimea de 159,8 cm. Frigiderul are o reducere de 37% si are un pret foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Sharp la reducere

4. Iubitorii spatiilor generoase se vor bucura sa descopere ca frigiderul cu 2 usi Sharp SJ-T1227M4W, cu un volum de 227 de litri, tehnologie Direct Cooling, clasa de eficienta energetica A+, LED, inaltimea de 144 de cm, are o reducere de 35%. Frigiderul are un consum energetic de 216 kWh/an, 4 rafturi din sticla, sistem de dezghetare automat, 4 suporturi pe usa, un compartiemnt pentru fructe si legume. Congelatorul are o capacitate de congelare de 2 kg/24 h. Pretul este AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Indesit la reducere in campania Cooling Day

5. Un alt frigider inclus in campania de reduceri Cooling Days este frigiderul cu doua usi Indesit RAA 29, cu un volum de 212 litri, clasa de eficienta energetica A+ si inaltimea de 143 de cm. Frigiderul Indesit beneficiaza de un spatiu generos: congelatorul are un volum de 41 de litri, iar frigiderul de 171 de litri. Aparatul face parte din clasa climatica N-ST si are o autonomie (fara curent) de 20 de ore. Pretul poate fi gasit AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Hotpoint la reducere

6. Pentru cei carora le place sa isi faca provizii si isi doresc un spatiu foarte mare de depozitare a alimentelor, frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, cu un volum de 472 de litri, clasa A+, sistem Full No Frost, inaltimea de 190 de cm, din inox, este o alegere foarte inspirata. In cadrul campaniei de reduceri eMAG la frigidere Cooling Days, frigiderul are o reducere de 34%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Samus la reducere in campania Cooling Days

7. Frigiderul Samus SR290A+, cu 240 de litri, clasa de eficienta energetica A+, cu 5 rafturi, are o reducere de 33%. Frigiderul are un pret foarte accesibil in aceste zile. Pretul poate fi consultat AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Star-Light la reducere

8. Un alt frigider cu un pret foarte bun este frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 144 de cm. Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica deoarece, spre deosebire de modelele anterioare, consuma cu pana la 20% mai putine resurse. Oferta este AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere Arctic la reducere

9. Un alt frigider pe care vi-l prezentam deoarece are o oferta foarte avantajoasa in cadrul campaniei de reduceri Cooling Days este frigiderul Arctic ANFB155+, 138 l, clasa A+ si inaltimea de 101,7 cm. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. In acest fel puteti schimba oricand doriti temperatura de pastrare a alimentelor. Pretul poate fi gasit AICI.

emag frigidere reduceri cooling days

eMAG frigidere LG la reducere pe emag.ro

10. Ultimul frigider care a intrat pe lista noastra scurta este frigiderul LG GTF916PZPM, cu un volum extrem de generos – 596 de litri. Frigiderul face parte din clasa de eficienta energetica A++, are sistem No Frost si inaltimea de 184 de cm. In cadrul campaniei de reduceri Cooling Days, frigiderul LG are o reducere de pret de 590 de lei. Pretul este AICI.

eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

emag frigidere reduceri cooling days