eMAG își deschide primul showroom drive. Clienții vor ridica produsele fără să coboare din mașină

showroom emag sibiu drive
eMAG nu mai are voie să vândă unele produse. Foto: emag.ro

eMAG a deschis astăzi la Sibiu cel mai mare showroom din provincie, de aproape 600 de metri pătrați, anunță magazinul online într-un comunicat de presă remis GreatNews.

În plus, showroom-ul din Sibiu va fi transformat din luna septembrie în primul showroom drive eMAG, de unde clienții își vor putea ridica produsele fără să se dea jos din mașină.

„Le vom oferi astfel clienților un argument în plus să îmbine shopping-ul online și offline, iar cei care nu au mai comandat până acum vor avea încă un motiv să facă pasul spre comerțul online, pentru că le vom spori confortul. Clienții care vor plasa o comandă online vor putea intra în posesia produselor fără să coboare din mașină”, a explicat Sorin Dinu, retail director eMAG.

Noul magazin eMAG se află în zona de retail de pe strada Sibiului nr. 10, Șelimbăr.

Primul showroom drive eMAG

Clienții vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 600 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech. eMAG estimează că peste 80.000 de comenzi vor fi livrate anual de aici.

Clienții care vor plasa în showroom-ul din Sibiu comenzi de minimum 2.000 de lei, în prima lună de la deschidere, vor beneficia de oferta de 24 de rate fără dobândă, prin eCREDIT. În aceeași perioadă, eMAG oferă în showroom-ul din Sibiu reduceri suplimentare pentru categorii diferite de produse.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, magazinul are două showroom-uri proprii în Capitală și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. Lanțul de magazine mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești, și încă 202 puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.