eMAG are mari reduceri la mobilier. TOP piese superbe reduse cu 60%

oferta emag reduceri mobila
Sursa foto: emag.ro

Magazinul online eMAG are, în această perioadă, o campanie de mari reduceri la câteva superbe piese de mobilier. Zeci de produse sunt reduse cu 60%.

Întreagă ofertă eMAG la produse de mobilier poate fi consultată AICI. Produsele pot fi cumpărate și în rate fără dobândă, potrivit informațiilor oferite de eMAG.ro pe această pagină.

În campania eMAG de reduceri la mobilier intră piese potrivite în living și în birou, în special, dar și anumite produse pentru dormitor, cum ar fi câteva modele reușite de noptiere.

1. Un prim produs care ne-a atras atenția în campania de reduceri eMAG este o măsuță de cafea Wooden Art, redusă cu 60%.

Prețul poate fi consultat AICI.

masuta cafea reducere emag
2. O comodă TV cu aer modern, compusă din două piese și lungă de 180 de centimetri, are la rându-i prețul redus cu 60%. În mod normal, o astfel de piesă costă spre 1500 de lei, însă reducerea o face accesibilă. Prețul la reducere pe eMAG poate fi consultat AICI.

reduceri emag comoda tv mobilier
3. O mulțime de rafturi de perete vin cu reduceri de 60%. Ele sunt compuse din mai multe piese și pot da un aer distinct, original unei încăperi. Vi le prezentăm AICI.

emag reduceri mobilier raft de perete
4. Și birourile sunt la reducere la eMAG, prețul fiind tăiat cu 60%. Alb sau bej, vei găsi biroul potrivit pentru camera ta. Nouă ne-a plăcut modelul de mai jos, pe care îl poți găsi AICI.

birou la reduceri la emag
5. Dacă ai nevoie de un pantofar încăpător pentru încălțăminte familiei, un model modern, în culori alb/bej vine cu aceeași reducere de 60%. Îl poți găsi pe eMAG.ro, AICI.

pantofar emag reduceri mobilier

6. Și câteva noptiere cu un design reușit au fost introduse în campania de reduceri eMAG la mobilier. Una dintre ele poate fi admirată mai jos și cumpărată de AICI.

noptiera reduceri emag mobilierÎntreaga ofertă eMAG la produse de mobilier, care include și piese mari, ca șifoniere, paturi, mobilă de bucătărie etc. poate fi consultată AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.