eMAG angajări: se recrutează în toate colțurile țării. Ce salarii se câștigă

emag angajări
Foto: blog.emag.ro

eMAG angajări. Lanțul de magazine eMAG angajează în această perioadă în mai multe orașe din România.

eMAG angajări – Sunt libere următoarele locuri de muncă:

– casier
– consultant vânzări în showroom
– operator documentare tehnică
– operator redocumentare tehnică
– consultant asigurări
– consultant juridic
– analist
– șef de echipă
– asistent pentru campanii
– manager de produs
– tehnician pentru sisteme de monitorizare
– analist de date
– specialit în managementul resurselor umane
– economist contabilitate
– video editor
– editor Photoshop
– sales development specialist
– buyer assistant
– tech sourcer (tech recruitment team)
– seller operational support

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

eMAG angajări – Locurile de muncă sunt disponibile în orașele:

– Băneasa
– București
– Constanța
– Oradea
– Sibiu
– Timișoara

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Unele locuri de muncă sunt part time.

eMAG angajări – Ce salarii se oferă

Potrivit infomațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un agent de servicii clienți angajat part time în Voluntari în anul 2017, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 650 de lei.

Un agent de servicii clienți angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.500 de lei pe lună și tichete de masă de 130 de lei pe lună.

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un programator angajat în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 7.000 de lei.

eMAG angajări București

Un gestionar de depozit angajat în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 1.200 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un consiler de clienți angajat full time în Pitești, în anul 2015, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.200 de lei pe lună, un bonus de 800 de lei pe lună, tichete de masă de 200 de lei pe lună și alte bonusuri de 500 de lei pe an.

Un consultant vânzări angajat în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.400 de lei pe lună, un bonus de 800 de lei pe lună, tichete de masă de 130 de lei pe lună, bacșișuri de 100 de lei pe lună și alte bonusuri de 200 de lei lunar.

Un operator call center angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 700 de lei, un bonus de 100 de lei pe lună și tichete de masă de 130 de lei pe lună.

Un șef de birou angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 400 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un programator angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 12.000 de lei.

Un editor de conținut angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un analist senior de business angajat în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 11.000 de lei.

Val uriaș de angajări la Profi, în 128 de localități. Ce salarii se oferă

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.