eMAG, Altex, Mega Image și Profi fac angajări

Rețeaua de magazine Mega Image a publicat mai multe anunțuri de angajare. Se caută de la personal pentru magazin, până la șefi de departamente, business analyst, windows sytem engineer sau contabili. Întreaga listă de anunțuri de angajare o găsiți LA ACEST LINK.

De asemenea, un alt lanț important de magazine, Profi, angajează personal pe mai multe posturi și în mai multe puncte. Se caută de la assistant manager, până la casieri și preparatori de marfă. Întreaga listă de anunțuri de angajare de la Profi o găsiți LA ACEST LINK.

Și Altex face angajări. Printre altele, caută IT application support officer, asistenți de vânzări sau șoferi în mai multe puncte din țară. Întreaga listă de posturi disponibile la Altex găsiți LA ACEST LINK.

eMAG caută un lucrător pentru depozit. Trebuie să aibă studii medii și cunosștințe medii privind recunoașterea componentelor hardware.

Se ocupă de verificarea cantitativa si calitativa a produselor receptionate la intrarea in depozit; aranjarea marfii in depozit; alegerea produselor de pe raft in functie de comanda sau pregatirea produselor pentru livrare. Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: