eMAG – 5 piese de mobilier de grădină cu reduceri extraordinare

reduceri emag mobilier de gradina

eMAG are o mare campanie de reduceri la mobilier de grădină, între 23 şi 25 iunie. 154 de produse au fost incluse în campania specială, iar reducerile ajung până la 70%, potrivit magazinului online.

Noi am analizat oferta de weekend prelungit a celor de la eMAG şi am descoperit produsele care merită cu adevărat întreaga noastră atenţie. Ţi le prezentăm mai jos.

Începem prin a-ţi prezenta întreaga ofertă eMAG la mobilier de grădină. O găseşti aici.

1. Începem cu un frumos pavilion de grădină Kring Summer Pole, disponibil în culorile gri şi negru. Pavilionul e încăpător, fiind un pătrat cu latura de 3 metri. Preţul special din această perioadă e cu 45% mai mic decât în restul anului. Găsiţi produsul aici.

pavilion emag2. Al doilea produs din oferta eMAG recomandat de noi este un balansoar de terasă tip bambus Kring Ancona, cu cadru rezistent din aluminiu. Preţul promoţional este cu 40% mai mic decât în restul anului. Găsiţi produsul aici.
balansoar emag3. Dacă eşti în căutare de scaune de terasă, vă recomandăm acest interesat scaun tip ratan cu cadru rezistent din aluminiu. Scaunul, uşor de transportat şi aproape imposibil de murdărit, are preţul redus cu 52%! găsiţi produsul aici.
scaun terasa emag4. Vă recomandă şi o masă de terasă, perfectă pentru a lua micul dejun în familie. Masa Kring Rivoli cu blat de 3mm din aluminiu vopsit este la jumătate de preţ în promoţia curentă de la eMAG. Găsiţi produsul aici.

masa de terasa emag5. Cei care au copaci mari, de crengile cărora pot agăţa fără probleme un hamac, pot profita de reducerile la aceste produse. Nouă ne-a atras atenţia acest model samba fuego, care costă 229 de lei. Îl găsiţi aici.
hamac hippie emag

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.