eMAG – 4 idei de cadouri la reducere, pentru femei

Seara de Moș Nicolae se apropie și nu doar copiii așteaptă un cadou frumos 🙂 În acest articol, consultăm oferta eMAG și vă prezentăm cinci produse pentru femei cu preț special în această perioadă.

Ne-au atras atenție o serie de reduceri eMAG la ceasuri, decorațiuni, genți și parfumuri, pe care vi le prezentăm mai jos.

Reduceri la ceasuri de damă, la eMAG

Ceasurile de damă se bucură de reduceri de până la 70% la eMAG, în această perioadă. Modelele cu cel mai mare procent de reducere pot fi consultate AICI. La ofertă sunt mărci celebre, ca Guess, Crystal Blue, Fossil, Christina Jewelry&Watches, WeWOOD, MeliMelo, Michael Kors, Casio, DKNY sau Detomaso.

eMAG – oferte la genți elegante

Și gențile de damă sunt la reducere în această perioadă la eMAG, procentul de discount urcând până la 38%, pentru unele modele. În ofertă sunt incluse genți de umăr, de mână, dar și poșete-plic. Toată oferta poate fi consultată AICI.

Parfurmuri cu până la 55% reducere, în oferta eMAG

Peste 450 de tipuri de parfurmuri de damă sunt la reducere la eMAG în această perioadă. Cele mai bune oferte pot fi consultate AICI. În ofertă sunt incluse mărci celebre ca Givenchy, Calvin Klein, Roberto Cavalli, Chanel, Hermes, Burberry, Gucci, Christian Dior, Nina Ricci, Marc Jcobs.

Decorațiuni eMAG pentru o casă plină de bun gust

Unele dintre cele mai interesante reduceri la eMAG sunt cele la decorațiuni. Tablourile, pernele decorative, tapetul și o mulțime de accesorii decorative au prețul scăzut cu până la 65%. Oferta poate fi consultată AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.