Elena Udrea spune că Netflix i-a propus un serial bazat pe viața ei

FOTO: Facebook Elena Udrea
FOTO: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a povestit într-un interviu acordat jurnalistului Costin Ștucan, de la Gazeta Sporturilor, că cei de la Netflix i-au propus să facă un serial despre viața ei.

„Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici (n.r. – în Costa Rica). A venit o doamnă la mine de la Londra să discute. Mi s-a părut foarte interesant”, a declarat Udrea în interviul pentru GSP.

„E vorba și de bani? Bănuiesc că nu deveniți milionară din asta”, a întrebat-o jurnalistul.

„Ba da! În dolari!”, a mai spus Elena Udrea.

Netflix nu știe nimic de Elena Udrea

Contactați de paginademedia.ro, reprezentanții Netflix au reacționat prompt și au spus că nu există nicio propunere de acest fel adresată Elenei Udrea:  „Nu avem cunoștință despre vreun proiect cu Elena Udrea” („We are not aware of any project with Elena Udrea”).

Elena Udrea, care este judecată acum în dosarul „Gala Bute”, se află în Costa Rica. La jumătatea lunii aprilie, avocatul Elenei Udrea le-a spus judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție că Udrea a obținut statut de refugiat politic în Costa Rica.

Elena Udrea, condamnată în primă instanță

În dosarul „Gala Bute” Udrea a fost condamnată în primă instanţă (pe 29 martie 2017) la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Înalta Curte de Casație și Justiție a mai decis ca fostul ministru Elena Udrea să plătească aproape 3 milioane de euro despăgubiri.

În acelaşi dosar, Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost condamnat la cinci ani închisoare cu executare, iar Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea, a primit trei ani de închisoare cu executare. Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a fost achitat pentru acuzaţiile de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, a primit un an şi şase luni cu suspendare, iar Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a primit patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naţionale de Investiţii, a primit trei ani de închisoare cu suspendare, iar Dragoş Marius Botoroagă, administratorul unei firme, doi ani şi şase luni cu suspendare.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.