E ziua eMAG! Iată tortul ofertelor din care trebuie să gustați

Ziua eMAG a început cu reduceri consistente

Cel mai mare magazin online din România împlinește astăzi 16 ani. Cu ocazia aceasta, ca în fiecare an, de Ziua eMAG se fac reduceri consistente la mai multe categorii de produse. În acest an, eMAG.ro anunță reduceri în valoare de până la 10 milioane de lei. De asemenea, sunt și o serie de extra reduceri introducând un cod voucher. Detalii – AICI.

De exemplu, un televizor LED Smart Samsung cu o diagonală de 189 de centrimetri, 4k, ultra HD, are o reducere de 40% + un cadou. Detalii și alte reduceri de ziua eMAG televizoare găsiți LA ACEST LINK.

Dacă vreți un televizor cu ecran curbat, puteți alege un Samsung QLED de 138 de centimetri diagonală. De asemenea, este 4K și ultra HD. Acest model are o reducere de 39%, iar de ziua eMAG vi se oferă și un cadou. Mai multe detalii și alte oferte la televizoare găsiți LA ACEST LINK.

Ziua eMAG. Oferte la smartwatch-uri și laptopuri

Reduceri de Ziua eMAG găsiți și la laptopuri. Un laptop 2 in 1 Lenovo Yoga are o reducere de 35% și costă sub 1.000 de lei. Acesta are un procesor Intel Celeron de 2,48 GHz și un ecran de 11,6 inci. De asemenea, are și touchscreen și vine cu Microsoft Windows 10 preinstalat. Mai multe detalii și alte reduceri de ziua eMAG la laptopuri găsiți LA ACEST LINK.

Și cei care sunt în căutarea unui smartwatch au la dispoziție mai multe oferte din care pot alege de Ziua eMAG. Un smartwatch Nokia Activite Steel are o reducere de 25%. Mai multe detalii și alte promoții la ceasuri inteligente găsiți LA ACEST LINK.

Oferte sunt și la electrocasnice. De exemplu, găsiți o hotă încorporabilă de la Bosh cu o reducere de 36%. De asemeenea, astăzi, de ziua eMAG, o combină Bosch, care are clasa A+ de consum are o reducere de 33%. Mai multe oferte la electrocasnice Bosch găsiți LA ACEST LINK.

Ziua eMAG. Scăderi de prețuri și la electrocasnice

Cei care sunt în căutarea unor plite și cuptoare încorporabile trebuie să studieze oferte la electrocasnicele Electrolux. De exemplu, găsiți o plită încorporabilă pe gaz cu o reducere de 22%. Dacă vreți un pachet cu plită și cuptor puteți beneficia de o scădere de preț de 500 de lei. Mai multe detalii și întreaga ofertă la electrocasnice Electrolux o găsiți LA ACEST LINK.

Oferte sunt și la electrocasnice Whirlpool. Spre exemplu, o plită are o reducere de 42%, iar dacă vreți un pachet promo cu plită și cuptor puteți beneficia de o scădere de preț de peste 1.100 de lei. Mai multe detalii și alte oferte găsiți LA ACEST LINK.