Drive-in la supermarket. În curând, vom putea face cumpărăturile direct din mașină

Supermarket drive-through (Youtube)
Supermarket drive-through (Youtube)

Un inventator rus a patentat un supermarket drive-through, oferind posibilitatea de a face cumpărăturile direct din mașină.

Clienții vor intra cu mașina într-un spațiu special amenajat, asemănător cu o benzinărie, de unde pot cumpăra toate lucrurile de care au nevoie, direct din mașină.

Produsele sunt așezate în rafturi și pot fi selectate de către șoferi. Obiectele cumprate sunt transferate, cu ajutorul unei benzi, direct la casă. După ce au terminat cumpărăturile, șoferii merg la casă, plătesc și își ridică produsele.

Inventatorul rus Semenov Dahir Kurmanbievici spune că invenția sa vrea ”să îmbunătățească serviciile și să ofere comoditate maximă clienților, reducând timpul de cumpărare, cozile la casă și costurile pentru supermarketuri”, scrie The Telegraph.

Mai multe companii, printre care Amazon sau Walmart, au testat metode similare de servire a clienților, însă acestea funcționează în special pe bază de comenzi online, care sunt făcute cu cel puțin două ore în avans.

Iată cum ar arăta un supermarket în care intri cu mașina:

Dacă acest articol vi s-a părut interesant alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Pământul, atunci și acum. 10 imagini spectaculoase ale NASA surprind schimbarea planetei
7 locuri spectaculoase din România în care nu ai voie să intri
Idei de afaceri 2016. Patru ferme și plantații pe care să le faci cu bani puțini