Dragnea fără Gust în PSD: Ne-a lovit flacăra violet! Demisia!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Numele lui Liviu Dragnea ar apărea într-un dosar penal alături de cel al fostei șefe DIICOT, Alina Bica, aflată în prezent în arest preventiv. După această informație, au apărut și colegi de partid care i-au cerut lui Dragnea, președinte executiv al PSD, să-și dea demisia.

Primul care a cerut public demisia lui Liviu Dragnea a fost deputatul PSD Florentin Gust.

„El este domnul care vrea să reformeze PSD-ul, administrația și chiar clasa politică! Acum chiar cred că ne-a lovit „flacăra violet”, dacă nu ne trezim!

Liviu Dragnea: „În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest partid cel mai modern partid din România. […] Vă asigur că şi Victor Ponta şi eu vom alege ceea ce trebuie pentru acest partid.”

DNA: „Alina Bica, în scopul tervigersării soluționării dosarului penal care îl viza pe inculpatul Ioan Niculae, a intervenit la nivelul procurorului de caz care avea în instrumentare dosarul pentru ca acesta să stopeze investigațiile pe care le derula prin care a solicitat date privind utilizatorul unui anumit număr telefonic pe care îl folosea Dragnea Liviu – Nicolae. În schimbul acestui folos, inculpatul Ioan Niculae a oferit inculpatei Bica Alina Mihaela suma de 3,5 milioane de euro și promisiunea celor doi de sprijinire pentru promovarea acesteia în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ”.

Domnule Dragnea, dumneavoastră nu aveți cum să reformați vreodată PSD! Vă cer demisia din Guvern și suspendarea din PSD până când vă veți clarifica problemele din justiție!”, a cerut deputatul PSD Florentin Gust, pe pagina sa de Facebook.