Două românce de la ISU, mai bune decât agenții FBI la o competiție internațională

Adriana Paraschiv și Daniela Soare de la ISU Banat au câștigat pentru România aurul la canotaj-sală şi la atletism (Foto: gazetadinvest.ro)
Adriana Paraschiv și Daniela Soare de la ISU Banat au câștigat pentru România aurul la canotaj-sală şi la atletism (Foto: gazetadinvest.ro)

Adriana Paraschiv și Daniela Soare de la ISU Banat au adus două medalii pentru România la cel mai mare concurs al forțelor de apărare din lume, găzduită în Virgina, în Statele Unite.

Cele două românce au câștigat probele de canotaj-sală și atletism, la cea din urmă învingându-i și pe celebrii agenți FBI, chiar la ei acasă.

Peste 5.000 de polițiști și pompieri au participat la World Police and Fire Games, competiție cu o tradiție de peste treizeci de ani.

”În dialog cu partenera mea am spus: ești sigură că vrei să luăm locul întâi? și ea a fost foarte categorică și a spus: sigur locul întâi este al nostru și așa a și fost. Sunt polițiști, sunt pompieri, FBI”, spune plutonier adjunct Adriana Paraschiv, de la ISU Banat, citată de Digi 24.

Mai mult, triumful la sprint a venit în ciuda unei accidentări pe care a suferit-o Daniela Soare.

”Înainte de concurs am suferit o accidentare la picior, am mers într-un picior, a fost groaznic, dar am zis: am mers până acolo, trebuie să particip”, a povestit plutonierul major de la ISU Banat.

”Cele două medalii de aur sunt o încununare a efortului celor două colege”, a adăugat și Mugurel Ioja, reprezentant ISU Banat, pentru sursa citată.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: