Două aparate care te ajută să scapi de celulită

Celulita este o acumulare de grăsime pe coapse și în zona șoldurilor și feselor. I se mai spune și „coajă de portocală”, pentru că apare ca o piele cu gropițe. Apare atât la persoanele care au crescut în greutate, cât și la cele slabe. Cauzele, printre multe altele, pot fi stresul, utilizarea contraceptivelor sau un stil de viață sedentar.

Însă, vestea bună este că există aparate care te ajută să scapi de celulită. Unul dintre acestea este un aparat drenaj limfatic. Acesta folosește presoterapia, una dintre cele mai bune metode de a scăpa de celulită. De asemenea, ajută la remodelarea corpului, eliminarea toxinelor din organism și te scapă de senzația de picioare umflate și grele.

Drenajul limfatic, denumit și „moartea celulitei”, este și una dintre cele mai plăcute metode de detoxifire a organismului, susținând și procesul de slăbit. Aparatul folosește o tehnologie avansată, iar procedura este una complet non-invazivă.

Mai exact, tehnic vorbind, acest aparat acționează cu o forță hemodinamică și presiune secvențială asupra lanțului ganglionar și facilitează eliminarea lichidelor și grăsimilor aflate în exces în organsim. Camerele de presiune individuală acționează direct asupra țesutului conector și asupra zonelor bogate în retenție hidrică, realizând un excelent drenaj limfatic.

A doua variantă pentru a scăpa de celulită este apelarea la aparate cu vacuum. Acestea reușesc să spargă și să antreneze celulele grase care dau acel aspect de „coajă de portocală”.

Procedura pe care o folosesc aceste aparate cu vacuum constă într-un masaj de tip aspirație, în urma căruia este îmbunătățit vizibil aspectul pielii care a fost afectată de celulită.

Această terapie cu vacuum nu doar arde grăsimile și le dislocă, ci ajută și la scăderea în greutate și ameliorează vergeturile. De asemenea, restabilește tonusul și fermitatea pielii, dar și stimulează mecanismele naturale ale corpului de luptă împotriva celulitei.

După prima săptămână de tratament anticelulitic cu aceste aparate deja se observă o uniformizare a aspectului pielii și atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este invazivă și nici dureroasă.