Procurorii DNA au făcut percheziții la Guvern. Sunt vizate fapte de corupție

guvern palatul victoria
Foto: Rabanus Flavus (Wikimedia Commons)

Mai mulți procurori de la Direcția Națională Anticorupție au descins luni seara, 31 iulie, la sediul Guvernului, de unde au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului (SGG), anunță hotnews.ro.

DNA a confirmat în această dimineață că procurorii au făcut percheziții în 5 birouri dintr-o instituție publică din București.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, sunt vizate eventuale fapte de corupție comise în iulie 2017.

„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București”, se arată în comunicat.

„Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017”, se mai menționează în comunicatul DNA.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.