Discursul unui patron străin în România: ”Sunteți niște animale dezgustătoare”

Angajații fabricii de confecții din Păulești au fost jigniți minute bune de omul care le plătește salariile. Foto: adevărul.ro
Angajații fabricii de confecții din Păulești au fost jigniți minute bune de omul care le plătește salariile. Foto: adevărul.ro

Patronul străin al unei firme de textile din Prahova a fost filmat în timp ce urlă și își jignește angajații, nemulțumiți că nu își primiseră salariul la timp.

Potrivit observatorulph.ro, care a publicat clipul video, este vorba de patronul unei fabrici de textile din Păulești, în județul Prahova.

Cu toate că nu ocupă o funcție de conducere în fabrică, Eleftherios Vanellis este omul care face plățile salariale. Discursul său plin de ură și dispreț a fost tradus de o altă angajată a companiei.

Omul de afaceri a înjurat ca la ușa cortului, reproșându-le angajaților că se comportă ca niște ”țărani”. Afișând o atitudine atât de familiară patronilor din România, care consideră că angajații nu au drepturi, Eleftherios Vanellis le reproșează salariaților că niciunul nu i-a mulțumit atunci când a plătit salariile cu patru zile mai devreme.

”Știți ceva, idioții dracului? Cheltuiesc 50.000 de lire pe lună! De ce? Pentru munca voastră de căcat. Sunteți cu toții niște idioți! Niciunul dintre voi nu este recunoscător!”, a mai spus bărbatul.

”Tăceți din gură! M-am săturat de voi toți! V-ați comportat ca niște animale! Sunteți dezgustători! Duceți-vă dracului, tăranii dracului!”, se aude în înregistrarea făcută de un angajat.

Puteți asculta imprecațiile omului de afaceri străin mai jos:

8 COMENTARII

  1. In tara noastra suntem tratati ca niste sclavi de fanariotii astia care se imbogatesc pe spinarea noastra.
    Oare când si cine va lua atitudine?

  2. Asa suntem noi muncitorii ne e frica de tot. Daca asa de bine se tine fraierul acela de ce a venit aici sa facă avere. Sa steie în plm… acasă la el ca acolo e un nimeni. Nimeni nu o sa ieie atitudine noi trebuie sa ne schimbam și sa nu ne lăsam drepturile. Cuvintele spuse de EL ar trebui sa ajungă în instanta ca atunci ar cheltui mai mult pentru noi muncitorii. Mi-e mila de săracele care lucrează din greu și aproape pentru nimic.

  3. Ideal ar fi ca un avocat să le reprezinte pe toate femeile în instanță ca să-l deie în judecată pentru insultă și să ceară despăgubiri morale să se sature să mai jicneasca

  4. Eu cred ca adevarul e oarecum la mijloc, nu stiu ce se intamplase cu o zi inainte, da stiu natia asta cat de barfitoare si rea poate sa fie, adica pentru o zi intarziere, si nu il lasau sa vorbeasca ( ceea ce e o lipsa de respect) pot duce o persoara la capatul rabadarilor si sa cedeze nervos. Mama mea a lucrat in industria textila si tot timpul avea intarziei la salariu 1-2 luni, daca anagajatele au decis sa ii scoata ochii strainul pt o zi de intarziere eu consider ca au gresit. Mai ales daca omul zicea ca au fost luni cand a platit cu 3-4 zile mai devreme…de ce nu au bociferat si atunci, partea buna nu au tinut minte dar daca stranul a intarziat 1 zi , a crapat cerul . Tot ce vreau sa zic e ca a existat lipsa de respect din partea ambelor parti si sa nu ne mai cacam pe noi ca facem noi numai lucruri bune , de calitate si la timp sa nu ne mai victimizam atata…

  5. Pai de ce va surprinde o asa atitudine? A zis careva ceva atunci cand unul din muncitori a fost jignit ? NU. S-a creat un precedent si omul a inteles ca poate vorbi cum vrea. Muncitorii nu-si cunosc drepturile si frica pierderii locului de munca ii determina sa nu zica nimic. La strainii care au venit si li s-a permis sa-si dezvolte afaceri in Romania nu li s-a pus nici o conditie si de aici atitudinea asta de vataf si tratament de sluga .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.