Dezmembrări auto Tulcea. Lista cu adrese exacte pentru toate parcurile

dezmembrări auto tulcea
Foto: dezmembraripieseauto.com

Dezmembrări auto Tulcea. Dacă sunteți în căutare de servicii de dezmembrări auto în municipiul Tulcea, acest articol vă va fi de mare ajutor.

Iată, mai jos, o listă cuprinzătoare cu parcurile de dezmembrări auto și alți operatori economici care oferă astfel de servicii în Tulcea:

Dezmembrări auto Tulcea – Autocrs, strada Viticulturii

1. Dezmembrări Tulcea Autocrs, strada Viticulturii Nr.12, Tulcea, telefon 0747 854 771, 0746 359 195, adresă de mail autocrs@yahoo.com.

Potrivit dezmembraripieseauto.com, Dezmembrări Tulcea Autocrs le oferă clienților o gamă variată de piese auto provenite din dezmembrări, având pe stoc sute de modele de autovehicule pe care le pot dezmembra pe loc.

Piesele provenite din dezmebrarea autovehiculelor pot fi achizitionate direct de la sediul firmei sau pot fi livrate oriunde în țară prin curierat.

Dezmembrări auto Tulcea – branduri

Piesele auto din dezmembrări sunt demontate cu grijă de mecanici auto calificați și sunt depozitate în conditii optime, ferite de intemperii. De asemenea, sunt piese originale care sunt în stare perfectă de funcționare, fiind demontate de pe mașini avariate.

Parcul de dezmembrări auto Tulcea Autocrs se află în continuă creștere. Oferă piese auto de la autoturisme Audi, Opel, Ford, VW, Alfa Romeo, BMW, Fiat, Mercedes-Benz, Skoda, Renault,  Rover, Saab, Citroen, Ford, etc.

În același timp, există și posibilitatea cumpărării de piese de schimb și accesorii de către proprietarii autoturismelor de lux sau de colecție.

Dezmembrări auto Tulcea – Piese vândute de Dezmembrări Tulcea Autocrs:

– Piese de schimb pentru vehicule personale și comerciale
– Sisteme electrice
– Sisteme de răcire și aer condiționat
– Piese de caroserie
– Elemente de caroserie
– Băi de ulei
– Rezervoare
– Amortizoare de hayon
– Comutatoare volan
– Macarale geam
– Elemente optice
– Încuietori
– Oglinzi
– Fluide
– Piese de motor
– Sașiu

Parcul de dezmembrări auto Autocrs oferă factură și garanție 30 de zile la toate piesele comercializate. Firma deținătoare a parcului, SC Holcar Stel SRL, are CUI RO 21621302 și este înregistrată la Registrul Comerțului cu J36/233/23.04.2007.

Dezmembrări auto Tulcea – Car Parts, în satul Mineri

2. Dezmembrări Car Parts SRL (Dezmembrări Auto Mineri) se află în satul Mineri, pe strada Eternității, Nr. 34, foarte aproape de municipiul Tulcea.

Datele de contact ale parcului auto sunt: telefon 0744 242 245, adresa de e-mail silep1281@yahoo.com.

Centrul de Dezmembrări Car Parts SRL comercializează piese auto din dezmembrări, având o gamă foarte largă de componente, cum ar fi: motor, cutie de viteză, alternator, turbosuflantă, chiulasă, injector, electromotor, piese de caroserie, ușă, aripă, capotă, bară de protecție, radiatoare, stop, far, sisteme electrice, sisteme de răcire și aer condiționat, piese de caroserie, elemente de caroserie, băi de ulei, rezervoare, amortizoare de hayon, comutatoare volan, macarale geam, elemente optice, încuietori, oglinzi, fluide, piese de motor, șasiu, pentru diferite mărci și modele de autovehicule, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Mărci auto dezmembrate: Alfa-Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota, VW, Volvo.

Dezmembrări auto Tulcea – garanție de 30 de zile

Piesele auto din dezmembrări sunt demontate cu grijă de mecanici auto calificați și sunt depozitate în condiții foarte bune și sunt ferite de intemperii.

Firma care deține parcul de dezmembrări auto se numește Car Parts SRL, are CUI 36935036 și este înregistrată la Registrul Comerțului cu J36/18/2017.

Dezmembrări Car Parts oferă garanție de 30 de zile și posibilitatea de retur.

3. Un alt loc unde se fac dezmembrări auto în Tulcea este pe Aleea Trifoiului. Puteți găsi mai multe informații la numerele de telefon 0754 377 288 și 0774957743 și la adresa de e-mail cafea34@yahoo.com.

Lacul de smarald al României, minunea neștiută de la capătul țării

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.