Destinaţiile zilei cu preţuri mici. PLUS: sfaturi despre cum să găsești bilete de avion ieftine

Pentru multă lume găsirea unui bilet de avion la prețuri mici poate fi o sarcină destul de dificilă și astfel ajung să plătească mai mult pe un bilet de avion pe care l-ar fi putut găsi mai ieftin dacă rezervau din timp sau căutau toate variantele de călătorie.

Din fericire, acum există site-uri care te ajută să îți planifici mai inteligent o călătorie și să te poți bucura de prețuri mici pentru vacanțele tale, fie că vorbim de city-break-uri în Europa sau de escapade de iarnă în zone unde căldura este la ea acasă tot timpul anului.

Un astfel de motor de căutare pentru bilete de avion este momondo.ro, un site care te ajută să găsești cele mai ieftine bilete de avion comparând din ofertele a mii de companii aeriene și agenții de turism online.

În plus, motoarele de căutare pentru bilete de avion te ajută să găsești idei de călătorie combinând mai multe zboruri spre a ajunge mai ieftin la destinația finală. De exemplu, uneori ar putea fi mult mai ieftin să ajungi în Lisabona alegând un zbor cu conexiune (escală) în Milano sau Bruxelles, chiar dacă există și zboruri directe din București spre Portugalia.

Când se găsesc cele mai ieftine bilete de avion

Sfatul specialiștilor momondo este ca pentru a te bucura de cele mai ieftine prețuri este să rezervi în medie cu 56 zile înainte de vacanța plănuită biletul de avion, aceasta fiind ziua în care, potrivit studiului Anual de Zboruri, este cel mai ieftin să rezervi o călătorie. Cel mai scump, evident, este în ziua plecării.
Zilele cu cele mai ieftine zboruri sunt marți, iar seara este momentul cel mai ieftin pentru a planifica momentul plecării zborului.

Ofertele zilei cu plecare din București

Profitând astfel de motorul de căutare am putut să extragem câteva variante de călătorie foarte ieftine pentru cei care își doresc un city-break toamna aceasta.

Nu uita însă că prețurile fluctuează, așadar dacă nu mai găsești bilete de avion pentru datele listate mai jos, încearcă să schimbi datele de călătorie.

Pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion întotdeauna este indicat să fii flexibil.

București – Roma

Plecare 22 noiembrie, întoarcere 26 noiembrie
Preț – 22 EUR dus/întors


București – Londra

Plecare 8 noiembrie, retur 13 noiembrie
Preț – 43 EUR dus/întors

București – Milano

Plecare 10 octombrie, retur 12 octombrie
Preț 17 EUR

București – Madrid

Plecare 14 noiembrie, retur 17 noiembrie
Preț 62 EUR dus-întors

București – Munchen

Plecare 16 noiembrie, retur 21 noiembrie
Preț: 81 EUR