Dedeman locuri de muncă. Ce salarii se oferă și câți bani se fac din bonusuri și bacșișuri

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman locuri de muncă. Lanțul de magazine Dedeman angajează în această perioadă în mai multe orașe din România.

Dedeman locuri de muncă – Ce posturi sunt libere:

– consultant vânzări
– stivuitorist
– casier
– șofer profesionist
– șef de raion
– referent informații client
– recepționer marfă
– tehnician service și închirieri scule
– dispecer monitorizare
– șofer de autocamion (mașină de mare tonaj)
– consilier juridic
– consultant vânzări proiecte
– reprezentant vânzări
– web designer junior/senior
– grafician 3D junior/senior
– coordonator administrativ
– șef echipă logistică marfă
– dispecer
– consultant vânzări-raion instalații termice

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dedeman locuri de muncă – Posturile sunt libere în orașele:

– Agigea
– Arad
– Bacău
– Botoșani
– Brașov
– Brăila
– București
– Buzău
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Craiova

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

– Deva
– Focșani
– Galați
– Pitești
– Slatina
– Târgu Mureș
– Techirghiol
– Timișoara

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dedeman locuri de muncă – salarii în Cluj-Napoca

Potrivit portalului undelucram.ro, un consultant vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.600 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei pe lună.

Un consultant vânzări angajat în Hunedoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei plus un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și un bonus de stoc de 150 de lei pe lună.

Un consultant vânzări angajat în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 1.500 de lei pe lună, un bonus de 1.500 de lei pe lună plus tichete de masă de 300 de lei pe lună și tichete de vacanță.

Dedeman locuri de muncă – salarii în Brașov

Un șofer angajat full time în Onești, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus un bonus de 500 de lei pe an.

Un vânzător angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.600 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un consultant vânzări angajat în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență de 7 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.700 de lei pe lună plus un bonus de 400 de lei pe lună, precum și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Dedeman locuri de muncă – salarii în București

Un consilier vânzări angajat în Pitești, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de atelier angajat în Bumbești-Jiu în anul 2017, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu anual de 2.000 de lei.

Un consilier vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 1.600 de lei.

Un șef de raion angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Dedeman locuri de muncă – salarii în Buzău

Un dispecer alarmă angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în 2016 un salariu net lunar de 1.300 de lei plus un bonus de 400 de lei pe lună, la care se adăugau tichetele de masă de 280 de lei.

Un agent livrator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 188 de lei pe lună la acea dată și bacșișuri în valoare totală de 500 de lei pe lună.

Locuri de muncă Mega Image. Lista cu salariile și bonusurile, de la casier la șef

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.