Declarația unui martor despre măcelul de pe podul Westminster

Martor la atentatul terorist din Londra. Foto: captura BBC

Un martor descrie evenimentele de pe podul Westminster din Londra, atentat în care și-au pierdut viața doi trecători, un polițist și un atacator. Printre cei peste 20 de răniți se numără și doi români, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. 

”Traversam podul când deodată un autobuz a oprit și toată lumea a început să țipe. Oamenii au ieșit din autobuz. Pe o parte a drumului am văzut un cadavru, iar când m-am uitat un pic mai departe era un alt cadavru. Când m-am uitat peste pod, cineva părea să fie în apă.

Atunci am încercat să văd dacă cei întinși pe jos primesc ajutor și apoi am început să îi opresc pe oameni să mai vină pe pod, încercam să îi împing înapoi, deoarece încă nu știam clar ce se petrece.

Imediat a venit pe pod o motocicletă de salvare, care i-a acordat primul ajutor unui rănit.

Poliția nu a venit rapid, au trecut probabil 5-10 minute până la apariția polițiștilor”, a declarat martorul din imagine pentru BBC.

O mașină a intrat astăzi într-un grup de pietoni pe podul Westminster, din Londra. Apoi, atacatorul aflat la volan a coborât și a înjunghiat mortal un polițist. A fost împușcat când se pregătea să atace un al doilea om al legii.

infografic atentat londra 22 martie 2017

Toate informațiile despre acest atac terorist sunt AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.