Magdalena Șerban, agresoarea de la metrou, rămâne în arest pentru 30 de zile

crimă metrou magdalena șerban
Foto: Cameră de supraveghere / Cristi2555 Wikimedia Common

Magdalena Şerban, femeia acuzată că ar fi ucis o tânără, împingând-o în faţa metroului, rămâne în arest, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au prelungit, vineri, 5 ianuarie, mandatul de arestare, relatează mediafax.ro.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis să nu o lase în libertate pe Magdalena Şerban. Femeia va rămâne încarcerată în Penitenciarul Jilava încă 30 de zile, însă decizia magistraților poate fi contestată.

În luna decembrie, Magdalena Șerban a împins o tânără de 25 de ani în fața metroului, în stația Dristor 1. Femeia a decedat pe loc.

Anterior, Magdalena Șerban mai încercase să împingă o altă femeie pe linia de metrou, în stația Costin Georgian. Din fericire, prima sa victimă a reușit să scape.

Din informațiile apărute în presă până acum rezultă că Magdalena Șerban avea probleme psihice de mai mult timp. Rudele sale au povestit că femeia în vârstă de 36 de ani a lucrat în Spania și a fost internată temporar într-un spital de psihiatrie din Madrid.

Întoarsă în țară, ea a depus mai multe plângeri împotriva fratelui său, dar și a altor persoane.

Anchetatorii care au interogat-o la scurt timp după crimă au spus că Magdalena Șerban a fost incoerentă la audieri și au sugerat că prima concluzie la care au ajuns este că femeia are probleme psihice.

Mesajele publicate de Magdalena Șerban pe contul său de Facebook par să indice și ele o problemă psihică. Multe mesaje conțin înjurături, blesteme și acuzații la adresa unor persoane sau a unor instituții.

În ziua în care s-a discutat cererea de arestare preventivă, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti că ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece are probleme medicale, însă aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus că, din aceste motive, a avut o „disperare” şi o „decădere”, din cauza unei „lipse de speranţă”.

Magdalena Şerban a mai declarat că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti și că ar fi intrat într-o „altercaţie” şi „îmbrânceală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.