Dă muzica mai tare! Mihai Sturzu candidează la primărie

Mihai Sturzu FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Mihai Sturzu FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Deputatul Mihai Sturzu, fostul cântăreț de la Hi-Q, care a părăsit PSD anul trecut, după un conflict cu Liviu Dragnea, a anunțat că intră în campanie electorală pentru alegerile locale și va candida pentru funcția de primar al Brașovului.

„În această campanie sunt independent și cel mai mare sprijin îl am de la oameni care cred că Brașovul, după atâția ani, merită să nu mai fie condus de partide politice, care la rândul lor sunt conduse de cei de la București.

Personal, mi-a ajuns de atâta timp de când deciziile s-au luat de la București de Dragnea-Udrea-Blaga-Gorghiu, prin oamenii lor de aici. Am avut experiența din Parlament și pot să vă spun cu mâna pe suflet că absolut toate partidele sunt la fel.

Nu au grijă decât de interesele lor, nu au grijă decât de această frăție a Brașovului, care ne-a îngenunchiat în ultimii ani Căncescu-Niță-Scripcaru. Prin urmare, merg înainte independent, merg înainte neavând pe nimeni în spate, dar având câți mai mulți brașoveni lângă mine”, a declarat Mihai Sturzu, potrivit Hotnews.ro.

Sturzu nu a uitat de conflictul pe care l-a avut cu Dragnea în PSD, iar zilele trecute, după ce liderul socia-democraților a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, i-a cerut demisia.

„În acest moment, Liviu Dragnea trebuie să își dea demisia din orice funcție publică pe care o ocupă și să se retragă din viața politică. Niște scuze publice ar, de asemeanea, utile”, a declarat Sturzu, pe Facebook.

Sturzu a devenit cunoscut începând cu 1996, când a fondat trupa de muzică dance Hi-Q, alături de Dana Nălbaru și Florin Grozea. Trupa a activat 18 ani și printre cele mai difuzate melodii la radiourile comerciale sunt „Nu pot face nimic” (1997), „Totul va fi bine” (2000), „Dă muzica mai tare!” (2000), „Un minut” (2001), „Gașca mea” (2004) sau „Bună dimineața” (2007).

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.