Cum vorbește în engleză Viorica Dăncilă | VIDEO

viorica dăncilă
Foto: EU2014 - European Parliament

O filmare realizată în 2017 la Bruxelles relevă modul defectuos și rudimentar în care vorbește Viorica Dăncilă în limba engleză.

Filmarea a fost făcută în februarie 2017 cu ocazia deschiderii oficiale a unei expoziții de artă.

În timp ce își citește discursul de pe o foaie, Viorica Dăncilă face mai multe greșeli gramaticale, dar și de pronunție, numeroase cuvinte fiind pronunțate complet eronat.

Viorica Dăncilă a ținut acest discurs în luna februarie 2017, deci la aproape 9 ani de când reprezintă România la Bruxelles. Deși este membru în Parlamentul European din partea PSD încă din anul 2009, Viorica Dăncilă nu pare să stăpânească limba engleză decât la un nivel slab.

Înregistrarea a fost descoperită și publicată pe Facebook de jurnalistul Dan Tăpălagă.

Viorica Dăncilă – CV

Viorica Dăncilă este propunerea PSD și a ALDE pentru funcția de premier al României.

Vasilica Viorica Dăncilă a absolvit Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi de la Ploieşti în anul 1988. A făcut și un masterat, Spaţiul Public European din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti (a obținut diploma în 2006).

După o scurtă carieră în învățământ, când a fost profesor la Liceul Industrial Videle, Viorica Dăncilă a fost, până în 2009, inginer la Petrom SA, sucursala Videle, Serviciul Monitorizare Producţie Ţiţei şi Gaze.

Iată înregistrarea de la Bruxelles, din februarie 2017:

A intrat în PSD în anul 1996, fiiind o figură importantă a partidului la Videle. Viorica Dăncilă a devenit, în 2005, preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Teleorman şi membru în Consiliul Naţional al PSD.

În 2009, Viorica Dăncilă a fost aleasă europarlamentar PSD. A ocupat diverse funcții în cadrul Parlamentului European: membru supleant al Comisiei pentru control bugetar şi al Delegaţiei pentru relaţiile cu ţările din Mashrek şi membru titular în Comisia pentru bugete şi în Delegaţia pentru relaţiile cu Israel.

În prezent, Viorica Dăncilă este deputat european, aflându-se la al doilea mandat din partea PSD.

SONDAJ: Prima femeie-premier? Ar trebui președintele să accepte propunerea PSD? Vot și rezultate

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.