Cum să cumperi o casă de lux cu 10 lei sau un Porsche cu 100 de lei

FOTO: Porsche.com
FOTO: Porsche.com

O nouă metodă de vânzare prinde teren. Deocamdată se bucură de succes în Marea Britanie. O familie din Anglia a găsit o soluție neobișnuită să obțină banii doriți pentru casa de lux în care locuia.

S-a hotărât să ofere vila ca premiu la o tombolă, după ce ani de zile nu au primit nicio ofertă convenabilă. Au vândut 500.000 de bilete, iar unul a costat 2 lire. A fost extras la tombolă biletul unei femei, care a fost anunțată de proprietar prin telefon, săptămâna aceasta.

Cu doar 2 lire a câștigat o casă cu 6 dormitoare, ridicată în secolul al XVIII-lea, complet renovată. Mai are în casă inclusiv o sală de bal și chiar un cinematograf.

Același sistem de vânzare vrea să-l pună în practică și un britanic din Chelsea. Acesta a anunțat pe contul său de Instagram că organizează o tombolă pentru un Porsche Cayman, în valoare de 42.000 de lire sterline. În total, ar vrea să vândă 2.500 de bilete, iar prețul pentru un tichet de participare este de 20 de lire sterline.

„Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteți cumpăra câte bilete doriți, iar confirmările și modalitățile de plată le veți primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a scris tânărul pe Instagram.

Dacă va reuși să vândă toate biletele pentru tombolă, va obține 50.000 de lire sterline, chiar cu 8.000 mai mult decât prețul obținut pentru model nou.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.