Cum îți conduci afacerea în 2017. De ce unele idei eșuează, iar altele au mare succes

Un lider de succes este, in acelasi timp, un bun manager, un antreprenor vizionar si un catalizator al schimbarii.

Astăzi, agilitatea și adaptarea la schimbare au devenit abilități de bază, spun experții EXEC-EDU, una dintre cele mai importante companii pe piața românească de training și consultanță. Și totuși, de ce atâtea idei de afaceri eșuează? De ce alte aspecte ar trebui să țina cont un lider de succes? Care este rolul unui curs de management?

Doi dintre cei mai apreciați experți ai companiei, dr. Lavinia Rașcă și Simona Podgoreanu, organizează o sesiune gratuită de prezentare, utilă tuturor antreprenorilor care încearcă, în aceste zile, să creioneze strategia de lucru pentru anul 2017. Evenimentul are loc miercuri, 1 februarie, ora 18, la sediul companiei de training EXEC-EDU (Calea Griviței, nr. 10, București).

Lavinia Rașcă a lucrat cu peste 10.000 de manageri și antreprenori în programe EMBA și MBA, în programe PHARE, ACDI, USAID, EU, dar și în training-uri personalizate pentru companii. S-a pregătit la mari școli de business și are un doctorat în managementul IMM-urilor. Este autoare/co-autoare de cărți și articole și speaker la conferințe și în emisiuni radio și TV.

Simona Podgoreanu este trainer, manager și consultant de peste 15 ani. Susține cursuri de leadership, negociere și managementul resurselor umane. În prezent, este director de resurse umane în cadrul unui grup de companii antreprenoriale cu peste 850 de angajați. A absolvit programe de specializare la HEC Montreal și Institute d’Administration, Franța, în domeniul Resurselor Umane sau ”train the trainers” (formează formatorii, în traducere liberă).

Atelierul gratuit propus se bazează pe un studiu de caz practic și se organizează în cadrul sesiunii de prezentare a programelor Academiei EXEC-EDU care iau startul în luna martie: Excelenta in management și Leadership 360.

Puncte cheie de discuție:

De ce sunt importante gândirea strategică și spiritul antreprenorial pentru un lider;

Care sunt cele 3 întrebări esențiale ale gândirii strategice;

De ce putem eșua chiar și atunci când strategia este elaborată corect? Care este calea către o bună execuție a strategiei?

Când este necesară schimbarea;

Care este profilul liderului în momente de schimbare?

Înscrie-te până la 25 ianuarie sau recomandă colegilor din organizație cursul demo Managementul schimbării.

Participând la cursul demonstrativ din 1 februarie vei beneficia de:

Oportunitatea de a participa la o discuţie interactivă, bazată pe metoda studiilor de caz;

Interacțiunea cu echipa de experți EXEC-EDU;

Networking cu alte persoane care vor să își dezvolte competențele de business;

Informații utile despre participarea la cursurile Excelență în management și Leadership 360, transmise de organizatori și absolvenți.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Te poți înscrie accesând linkul http://exec-edu.ro/contact.

Cu o echipă de peste 35 de traineri și experți, EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața autohtonă de training și consultanță, fiind listată anual în clasamentele întocmite de Ziarul Financiar și fiind desemnată în 2012 compania de training a anului. Portofoliul său include mai multe direcții: programe de dezvoltare pentru manageri și antreprenori (peste 40 de cursuri, cu grad de complexitate variat), workshop-uri de well-being și dezvoltare personală, teambuilding, coaching executiv. În ultimii ani, una dintre direcțiile importante ale activității a fost dezvoltarea de programe personalizate pentru companii, construite pornind de la obiective specifice de învățare și adaptate profilului participanților.