Cum îmbătrânește un cuplu împreună. Experiment inedit și emoționant

Cum îmbătrânește un cuplu Foto: Captură YouTube

În jurămintele de nuntă, cei care se căsătoresc își promit iubire veșnică la bine și la greu, la sănătate și la boală, până când moartea îi va despărți. Curiozitatea față de modul în care vor arăta peste ani împreună este foarte mare, iar datorită unui experiment inedit au avut ocazia să vadă acest lucru.

Kristie și Tavis sunt doi tineri care au permis unei echipe de machiaj să le transforme înfățișarea, în ultima ediție a proiectului „100 de ani de frumusețe”, realizat de echipa Cut.

Deși începe ca un experiment distractiv, se transformă într-o călătorie emoționantă prin viitor, iar cei doi au ocazia să vadă cum vor îmbătrâni unul lângă celălalt, mai ales că intenționează să se căsătorească într-o lună.

Echipa de machiaj reușește să le surprindă primul fir de păr alb, primul rid, dar și cum se schimbă fizionomia în timp ce îmbătrânesc.

Filmulețul a strâns peste 11 milioane de vizualizări în doar o săptămână, iar protagoniștii au fost extrem de curioși și de emoționați să vadă cum se schimbă până când ajung la venerabila vârstă de 90 de ani.

La fiecare machiaj pentru câte o decadă, Kristie și Tavis și-au ascuns fața și au dezvăluit rezultatul în același timp, pentru a vedea cum reacționează celălalt. De fiecare dată, cei doi au fost uimiți să constate cât de bine vor arăta peste 20, 30 sau 50 de ani  și s-au complimentat reciproc, iar lacrimile nu au încetat să apară.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.