Cum arată noul SUV Dacia Duster

Dacia Duster
Dacia Duster

Oficialii Dacia au publicat primele imagini cu noul model Duster. Noul SUV vine cu un design apropiat de cel de până acum. Dacia a fost unul dintre producătorii care a profitat din plin de pe urma exploziei segmentului SUV-urilor, reușind să vândă peste un milion de Dustere, scrie Automarket.ro.

Noul Duster va putea fi admirat la Salonul Auto de la Frankfurt, la mijlocul lui septembrie.

Partea frontală vine cu o nouă semnătură luminoasă a LED-urilor diurne, cu o grilă încadrată de blocuri optice noi, cu nervuri redesenate pentru capotă și cu scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale.

Parbrizul este amplasat cu 100 mm mai în față și mai înclinat comparativ cu vechiul model, noi bare de pavilion, pasaje ale roților ceva mai generoase și jante de 17 inch.

Stopurile din spate flanchează hayonul și preiau semnătura luminoasă cu patru carouri de culoare roșie, întâlnită și la faceliftul lui Sandero și Logan.

„Noul Duster ofera un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adauga o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite in detaliu incepand din 12 septembrie”, spun reprezentanții Dacia.

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster

Dacia Duster
Dacia Duster

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.