Crimă la metrou. Principala suspectă a fost prinsă

FOTO: Captură Digi24 și Poliția Capitalei

Polițiștii din Capitală a reușit să o prindă pe principala suspectă în cazul unei crime care a avut loc la metrou. Potrivit anchetatorilor, aceasta are 36 de ani și a fost dusă la audieri, după ce a fost prinsă în zona Piața Unirii.

„În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate.

Au condus această persoană la sediul Poliției Capitalei ai au debutat aceste audieri. Poliția Capitalei va acționa și în contiuare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit, marți seară, în stația de metrou Dristor.
Aceasta ar fi ajuns în fața unei garnituri de metrou care tocmai intra în stație.

Prima ipoteză a fost cea a unei sinucideri, însă anchetatorii s-au uitat imediat pe înregistrările camerelor de supraveghere și au constatat că e posibil ca tânăra să fi fost împinsă.

Imediat, până la terminarea programului metroului, toate stațiile au fost împânzite de polițiști și jandarmi, pentru a opri alte evenimente și pentru o posibilă depistare a unei femei care ar fi împins-o pe tânără.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.