Antreprenorul român care face 320.000 € / an după ce a pornit de la o idee simplă

covrigelul covrigu plimbăreț
Mall-ul Afi Cotroceni din București este unul dintre locurile unde puteți întâlni bicicleta Covrigu' Plimbăreț. Foto: Facebook Afi Cotroceni

Brandul Covrigelul, creat de antreprenorul Adrian Stângă, a ajuns în anul 2017 la afaceri de 1,5 milioane de lei, adică aproximativ 320.000 de euro, din fabricarea şi vânzarea de produse de patiserie, relatează „Ziarul financiar”.

Practic, vânzările au fost duble față de anul trecut. Bicicletele cu covrigi pot fi întânite în mall-uri precum Afi Cotroceni din București.

„M-am inspirat de la cărucioarele newyorkeze cu hot dog şi covrigi“, a povestit Adrian Stângă pentru sursa citată.

„Ideea de covrig este aparent simplă, însă aici nu vorbim despre un concept în spirit de criză economică, cu produse de calitate medie, ci de o investiție asumată, unde accentul este pus pe calitatea și varietatea produselor, pe modul de prezentare,  atitudinea angajatului care intră în contact cu clienții”, se arată în descrierea brandului Covrigelul by Pretzel Factory.

„Produsele create de noi întrunesc standarde de calitate pe care ni le-am impus odată cu desfășurarea activității în mall și mai mult decât atât, oferim un serviciu clientului, venind în întâmpinarea lui acolo unde este nevoie. Covrigii pe care îi producem zilnic pentru consum sunt special concepuți după rețete tradiționale ardelenești. Într-o societate de consum, unde timpul se comprimă, la Covrigu plimbăreț produsele sunt preparate în tihnă și pe îndelete, fără conservanți sau aditivi, astfel că venim în întâmpinarea clienților de a savura un produs proaspăt și gustos”, continuă descrierea.

În afară de AFI Cotroceni din București, Covrigu’ Plimbăreț mai este prezent și în AFI Palace Ploiești sau la Centrul Comercial Auchan Titan din București.

covrigelul covrigu plimbăreț
Foto: Pagina de Facebook „Covrigu Plimbăreț”
covrigelul covrigu plimbăreț
Foto: Pagina de Facebook „Covrigu Plimbăreț”
covrigelul covrigu plimbăreț
Foto: Pagina de Facebook „Covrigu Plimbăreț”
covrigelul covrigu plimbăreț
Foto: Pagina de Facebook „Covrigu Plimbăreț”

Recomandări:

Tânăra care face sute de mii de euro dintr-o afacere unică

Nu a găsit pe piață produsul dorit, așa că l-a creat chiar ea. Acum face 50.000 de € / an

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și despre alte idei de afaceri, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.