Cine este românul care candidează pentru un loc în Parlamentul Germaniei

Reimond Hoffmann. Foto: Schwäbische Zeitung
Reimond Hoffmann. Foto: Schwäbische Zeitung

Arădeanul Reimond Hoffmann s-a născut la Arad, în 1987, însă imediat după Revoluție a ajuns în Germania, unde s-a stabilit alături de familia sa.

Bunicul său, Ladislau, și tatăl, Eduard, sunt avocați, iar tânărul politician de origine română a absolvit Facultatea de Inginerie Economică a Universităţii din Karlsruhe și are un MBA obținut la Universitarea din Budapesta.

Reimond este membru al AfD, Alternativa pentru Germania, încă de la înființarea acestei grupări politice, care a adunat deja mulți susținători. Este primvicepreşedinte al organizaţiei de tineret la nivel naţional şi lucrează ca referent în Parlamentul landului Baden-Württemberg.

”Cred că voinţa individului poate modifica şi crea lucruri mari. Conştiinţa poporului german este la pământ, iar eu vreau să fiu unul dintre aceia care o repun pe picioare. Când Europa şi popoarele europene îşi recapătă încrederea în sine, pot coexista în pace, libertate şi suveranitate”, a declarat tânărul politician pentru ”Adevărul”.

Reimond Hoffmann dorește o schimbare substanțială a Germaniei și candidează în alegerile pentru Bundestag sub sloganul ”Viitor cu tradiție”, fiind un aprig apărător al valorilor germane și europene.

Alegerile pentru Bundestag au loc în 24 septembrie.

Reimond Hoffman nu este singurul politician român care țintește un loc în aparatul de conducere al unei importante țări din Occident. Puteți citi povestea Aninei Ciuciu, care candidează la un loc în Senatul francez, mai jos.

https://greatnews.ro/o-romanca-de-etnie-roma-candideaza-pentru-un-loc-in-senatul-frantei/

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.