Cine era în elicopterul care a aterizat în fața unui club din Mamaia

Un clip în care este surprins un elicopter care aterizează în fața unui club din Mamaia a devenit viral pe internet zilele acestea.

Elicopterul, un Airbus Colibri, a fost închiriat de reprezentanții clubului din Mamaia special pentru a-l aduce pe Antonis Remos, un DJ din Mikonos, scrie ziuaconstanta.ro. După incidentul din parcarea clubului, care se putea sfârși foarte ușor în tragedie, DJ-ul și ceilalți pasageri au coborât speriați de la bordul aparatului de zbor.

Elicopterul care a transportat sâmbătă clienți la un club de fițe din Mamaia, ceea ce a stârnit ample controverse în spațiul public, este al companiei JT Air aparţinând omului de afaceri Jean Paul Tucan, din Năvodari, cu proprietăţi imobiliare şi linii de transport, scrie Adevărul.

Jean Paul Tucan a fost şef al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, fiind cel care a instalat sistemul de iluminare pe Podul Agigea la Crăciunul din 2007, potrivit sursei citate.

Sâmbătă, o tânără a surprins momentul și a pus filmulețul pe Facebook cu următorul comentariu: „Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganța supremă: să aterizezi cu elicopterul în fața clubului la Mamaia. Și.. cât pe ce, să faci și un mic accident”, scrie ea într-o aluzie la momentul de „suspans” al înregistrării video.

Postarea a devenit virală. În nici 24 de ore, peste 100.000 de oameni au văzut-o, are peste 400 de reacții, peste 600 de share-uri și, evident, multe comentarii.

Ulterior a mai apărut un clip. Potrivit ziuaconstanta.ro, se poate observa cum elicopterul zboară foarte jos și oamenii care trec pe stradă trebuie să se ferească de avalanșa de obiecte răvășite de suflul puternic de la elicopter.

În imagini se poate observa cum se desprind panouri, iar un bărbat este aproape să fie lovit de un panou. De asemena, trecătorii au fost de asemenea nevoiți să suporte norul de praf.

https://www.youtube.com/watch?v=ToRYUHjG7W0

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.