Cine e fugarul care a fost urmărit ca în filme de polițiști

FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Au părut imagini cu bărbatul care este căutat de polițiști de vineri, după ce a fugit cu mașina. Polițiștii spun că este vorba despre un cunoscut spărgător de locuințe.

Ministrul de interne Carmen Dan a declarat că „nu primește amănunte” despre anchete de la Poliție, însă a dat asigurări că oamenii legii își fac treaba.

„A fost dat în consemn la frontieră, posibil să fie în Capitală, să fie în România. Avem date suficiente să ştim unde se află şi în cel mai scurt timp să-l prindem. E un recidivist, o persoană periculoasă”, a declarat şeful Poliţiei Române.

Cinci mașini au fost spulberate vineri în București de un bărbat care era urmărit de polițiști. Acesta a mers cu viteză speriat după ce a văzut duba oamenilor legii. La un moment dat a pierdut controlul volanului, iar după după accident a reușit să fugă.

Șoferul a venit cu viteză din zona Băneasa și în apropierea stației RATB Pipera a pierdut controlul volanului. Unul dintre șoferi a avut nevoie de îngrijiri medicali, iar ceilalți șoferi au reușit să scape nevătămați.

În mașină se mai afla o persoană, un complice care a fost rănit și a fost prins de polițiști.

„La ora 11.30 un echipaj de poliție se deplasa la o intervenție prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui alt autoturism cu numere de înmatriculare de Bulgaria. Conducătorul a refuzat să oprească, motiv pentru care aceștia au plecat în urmărirea lui”, a explicat Mirela Druga, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.