Cinci idei amuzante pentru petrecerea burlacilor

Idei petrecerea burlacilor, reteta sangria
Idei amuzante pentru petrecerea burlacilor. Foto: Pixabay

Dacă vreți să organizați petrecerea burlacilor și sunteți în pană de idei, vă oferim câteva sfaturi utile pentru o seară de neuitat.

Organizarea petrecerii burlacilor cade, de obicei, pe seama cavalerului de onoare, în timp ce mirele oferă cadrul în care aceasta va avea loc. Dacă doriți să petreceți într-o manieră diferită, aici găsiți câteva idei pentru petrecerea burlacilor.

1. Bugetul

De obicei, participanții la petrecerea burlacilor strâng bugetul destinat serii. Mai mult, mirele contribuie și el, de cele mai multe ori, cu o sumă considerabilă, pentru realizarea planurilor stabilite în prealabil.

Este important să nu organizați petrecerea burlacilor în ajunul nunții. Atât mirele, cât și invitații, vor avea nevoie cu siguranță de câteva zile de recuperare după excesele pe care și le vor îngădui.

Rezervați din timp spațiul în care se va desfășura petrecerea și programați cu atenție evenimentele pe care doriți.

Idei amuzante pentru petrecerea burlacilor

2. Băuturile

Puteți cumpăra băuturile din timp, mai ales dacă vă propuneți să consumați și licori mai puțin obișnuite, care sunt, evident, mai greu de obținut.

De asemenea, dacă vreți să aveți parte de o petrecere a burlacilor cu adevărat unică, vă puteți prepara singuri băuturile. Sangria, de exemplu, este o băutură alcoolică răcoritoare care oferă atât aroma vinului, dar și gustul dulce și proaspăt al fructelor.

Sangria este o băutură alcoolică originară din Spania și Portugalia. În forma ei tradițională, sangria se prepară din vin roșu și fructe proaspete, tăiate bucățele, însă, de-a lungul timpului, la acestea au început să se adauge brandy, zahăr, suc de fructe și apă minerală.

Vă recomandăm această rețetă de sangria.

3. Unde organizați petrecerea burlacilor

Dacă aveți un buget mai generos, vă puteți orienta către orașe din străinătate, cum ar fi Berlin, Amsterdam, Praga sau Barcelona, unde cu siguranță veți petrece o aventură de neuitat alături de prieteni.

Dacă sunteți în căutarea unor aventuri în natură, puteți să organizați o petrecere a burlacilor într-o stațiune montană sau chiar undeva departe de orice fel de civilizație.

Idei amuzante pentru petrecerea burlacilor

4. Jocurile de noroc

Dacă sunteți pasionat de jocurile de noroc, puteți opta pentru o seară la cazinou, asta dacă nu vreți să bateți drumul până la Las Vegas. În funcție de ce jocuri de noroc preferați, puteți cere cazinoului să vă organizeze o petrecere privată.

Dacă aveți un buget mai strâmtorat, puteți opta pentru o partidă de poker într-un alt mediu, mai puțin costisitor.

5. Grătarul, cea mai ieftină petrecere a burlacilor

Dacă vremea vă este favorabilă, puteți opta pentru tradiționalul grătar în aer liber. Una dintre îndeletnicirile relaxante preferate ale românilor, grătarul va aduce mulțumire atât invitaților, cât și mirelui.

Bineînțeles, puteți condimenta petrecerea în orice fel găsiți de cuviință. Cum va fi o petrecere informală, buna dispoziție este garantată.

Foto: Pixabay