Cinci aplicații inutile pe smartphone și tabletă

FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Printre sutele de mii de aplicații pentru smartphone-uri și tablete și-au făcut loc și câteva total inutile, pe care, dacă ești curios, le instalezi o singură dată de amuzament și apoi trebuie neapărat să le dezinstalezi pentru că îți ocupă aiurea spațiul din telefon. Iată câteva dintre acestea:

Hair Clinic For Man and Woman. E un fel de vrăjitoare Ildiko, varianta pe smartphone. Deschizi aplicaţia şi plimbi telefonul pe scalp. Cică emite frecvenţe care stopează căderea părului. Aşteptăm una pentru greaţă şi balonări.

Kiss Me. E simplu, deschizi aplicaţia, pupi display-ul şi în scurt timp îţi va spune cât de bine săruţi.

Beer Opener. Cu toţii ne-am dorit să ne prefacem că deschidem o sticlă de bere. Această aplicaţie imită un desfăcător, apeşi pe display şi sare capacul virtual.

Solar Charger. Îți promite că îți transformă ecranul telefonului într-un panou solar, iar smartphone-ul se încarcă de la soare. Dacă citești mai cu atenție vei observa că se precizează faptul că nu se întâmplă acest lucru.

It is dark outside? Este gândită să-ţi dea răspunsul la întrebarea „e întuneric afară?”. Aplicaţia foloseşte GPS-ul, te localizează şi îţi rezolvă o dilemă apăsătoare: e sau nu e întuneric?