Cina în alb vine la București. Locul evenimentului este ținut secret

Le Dîner en Blanc, un eveniment de anvergură mondială, va fi organizat în această lună și la București. Participanții vor afla unde chiar în seara cinei.

Cei care vor participa sunt obligați să se îmbrace complet în alb. Organizatorii români au fost în discuții timp de doi ani cu creatorii francezi ai cinei în alb pentru preluarea francizei. Locul unde va avea loc sărbătoarea va fi anunțat cu două ore înainte de startul cinei.

Meniul care va fi servit este și el complet alb. Bucureștenii pot veni cu un coș de picnic, însă și acesta trebuie să fie alb. Cina se va transforma într-o petrecere după lăsarea întunericului, anunță Știrile TVR.

Prima cină în alb a fost organizată la Paris, în urmă cu 27 de ani. Până acum, doar în acest an, 70 de orașe din întreaga lume au găzduit evenimentul.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.