Cea mai mare agenție de turism din România angajează în numeroase orașe. Ce salarii se câștigă

christian tour locuri de muncă
Foto: christiantour.ro

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, face angajări în această perioadă în numeroase orașe din țară.

Posturile libere sunt următoarele: agenți de turism producție / rezervări, consultanți, agenți de turism, manager de proiect junior și asistenți personali.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele Arad, București, Buzău, Constanța, Iași, Pitești, Timișoara și Târgu-Mureș.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit anunțurilor de angajare, cei selectați vor lucra într-un mediu de lucru tânăr și competitiv, cu o atmosferă prietenoasă, într-o companie dinamică.

Se oferă:
• Traininguri specifice pentru fiecare proiect, respectiv traininguri individuale pentru dezvoltarea profesională/personală;
• Teambuilding-uri periodice și activități periodice realizate împreună cu echipa (ieșiri la fotbal, jocuri pe Playstation etc);
• Posibilități de promovare în cadrului grupului Christian Tour Group;
• Pachet salarial motivant în funcție de experiență;
• Bonus din vânzări în funcție de performanță;
• Reduceri la vacanțe.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați împărtășesc experiențele lor în diferite companii din România, un agent de turism angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 1.400 de lei, la care se adăugau comisioane din vânzări în valoare de 100 de lei pe lună.

Un operator la recepție angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2015 un salariu lunar net de 1.200 de lei pe lună plus bonuri de masă.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.