Cele mai mari reduceri la videoproiectoare de la eMAG

Cele mai bune oferte la videoproiectoare de la eMAG (emag.ro)
Cele mai bune oferte la videoproiectoare de la eMAG (emag.ro)

Un videoproiector poate fi soluția ideală pentru cei care vor să renunțe la televizor, dar să aibă acces la multe dintre funcțiile acestuia.

Un videoproiector este mai ieftin decât un televizor și, dacă aveți un ecran alb sau un perete liber, nu vă mai trebuie nimic pentru a vă bucura atât de filme, cât și de alte materiale video.

Noi am făcut o selecție a celor mai bune afaceri pe care le puteți face în acest moment la videoproiectoare, dar puteți consulta întreaga listă cu produse aflate la reducere AICI.

Site-ul eMag oferă o reducere de 500 de lei la modelul Business de la Sony. Are o luminozitate de 3200 de lumeni și este un aparat perfect pentru prezentări de afaceri.

Le oferă utilizatorilor posibilitatea de a proiecta imagini clare, de calitate, având un contrast de 2700 la 1, care afișează cu precizie toate detaliile.

Puteți profita de această ofertă AICI.

Dacă doriți un videoproiector de calitate și vreți să economisiți și o sumă importantă de bani, alegeți modelul Epson 3D.

Are o lampă puternică, de 200 W, cu o durată de viață de 5000 de ore și dispune de tehnologia 3LCD.

De asemenea, acest videoproiector are două porturi HDMI și unul USB 2.0. Este wireless ready și este foarte silențios.

Îl puteți cumpăra, cu o reducere de 13 la sută, de AICI.

Videoproiectorul InFocus are un design compact și o greutate de doar 2,5 kilograme.

Luminozitatea sa este de 3000 de lumeni, iar contrastul de 15000:1. InFocus este capabil să redea conținut 3D, iar lampa de proiecție poate fi ușor înlocuită.

Are un consum de energie redus și un preț excelent.

Puteți achiziționa acest videoproiector de pe site-ul eMAG.

Pentru cei mai pretențioși dintre voi, videoproiectorul BenQ 3D este o opțiune de luat în seamă.

Pe lângă reducere de 400 de lei, acest model suportă multiple formate video, oferind flexibilitate pentru prezentări în calitate Full HD.

Tehnologia Triplu Flash este incorporată, îmbunătățind percepția 3D la vizionările de filme 3D, având o rată de afișare a imaginilor de trei ori mai mare.

Găsiți acest videoproiector AICI.

Recomandările editorilor GreatNews: