Cele mai ieftine zboruri. Orașe spre care zbori cu 8 euro

FOTO: Blue Air cele mai ieftine zboruri
FOTO: Blue Air

Cele mai ieftine zboruri. Mai multe companii low cost, dar și compania națională TAROM, au scos la vânzare bilete de avion ieftine în această perioadă.

Zborurile ieftine sunt cu plecare atât din București, cât și de pe aeroporturile din alte orașe mari precum Iași, Cluj-Napoca sau Timișoara.

Am analizat oferta și am identificat cele mai ieftine zboruri.

Cele mai ieftine zboruri – WizzAir

Românii care au în plan să meargă în Italia, la muncă ori în vacanță, pot beneficia de un zbor ieftin din Iași. Un zbor pe ruta Iași – Catania costă 85 de lei.

WizzAir are zboruri ieftine și din alte orașe. Un zbor care pleacă din Cluj-Napoca, având destinația Stockholm, costă 39 de lei, adică 8,3 euro.

Un alt zbor ieftin este cel spre Frankfurt, cu plecare din Timișoara, care costă tot 39 de lei.

Deși este o destinație mai îndepărtată din Europa, iar uneori prețurile biletelor de avion spre acest oraș sunt mai mari, WizzAir are în această perioadă și bilete de avion ieftine spre Londra. Așadar, pe lista cu cele mai ieftine zboruri putem să includem și Londra: un bilet pe ruta Iași – Londra costă 129 de lei.

Biletele de avion spre Milano sunt și ele foarte accesibile în această perioadă. De pildă, o cursă pe ruta Cluj-Napoca – Milano costă 99 de lei.

Cele mai ieftine zboruri – Blue Air

Și compania Blue Air a scos la vânzare bilete de avion ieftine spre Londra. În luna martie, un bilet de avion pe ruta București – Londra costă 151,75 de lei.

Iar în luna februarie, cei care vor să zboare de la București la Milano o pot face la prețul de 91,95 de lei.

Dacă vă tentează o destinația mai „exotică” și aveți chef de un city break în nordul îndepărtat al Europei, atunci puteți achiziționa un bilet de avion pe ruta București – Helsinki, care costă 174,75 de lei (în lunile februarie-aprilie).

Cele mai ieftine zboruri – TAROM

Până vineri, 2 februarie, puteți să cumpărați biletele de avion ieftine scoase la vânzare de compania TAROM cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Pentru a beneficia de ofertă, biletele de avion trebuie achiziționate în perioada 29 ianuarie-02 februarie 2018, iar călătoriile trebuie realizate în intervalele 14 februarie-01 aprilie sau 16 aprilie-15 iunie 2018 (data ultimului retur).

Cele mai ieftine zboruri TAROM – Iată prețurile:

Tarife de la 99 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: București și Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chișinău, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv și între Iași și Tel Aviv;

Tarife de la 119 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: București și Amsterdam, Barcelona, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Nisa, Praga, Viena, Valencia, Madrid, Londra, între Iași și Luton, între Sibiu și Munchen;

Tarife de la 139 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: București și Beirut, Bruxelles, Paris, Amman.

Cele mai ieftine zboruri TAROM – Condiţiile ofertei:

Perioadă de vânzare: 29 ianuarie – 02 Februarie 2018.
Perioade de călătorie: 14 februarie – 01 Aprilie 2018, respectiv 16 Aprilie – 15 Iunie 2018 (data ultimului retur).

Tarifele menţionate mai sus includ toate taxele. Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore. Nu sunt permise reduceri.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR. Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Bilete de avion TAROM. Cele mai ieftine oferte de Ziua Îndrăgostiților

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.