Cele mai ieftine bilete de avion. Zbori cu 15 euro spre Europa

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Cele mai ieftine bilete de avion. A venit vremea frumoasă, iar dacă sunteți în căutare de zboruri ieftine, vă venim în ajutor cu o serie de recomandări.

Companiile aeriene low cost au scos la vânzare bilete de avion ieftine spre numeroase destinații din Italia, Germania, Cipru sau Belgia.

Cele mai ieftine bilete de avion Timișoara – Bari

Compania Wizz Air a scos la vânzare bilete de avion ieftine pe ruta Timișoara – Bari. În luna iunie, cel mai bun preț pentru un zbor dus de la Timișoara la Bari este 104 lei, adică 22 de euro. Zborurile sunt disponibile în zilele de 4, 11 și 18 iunie.

Pentru ruta de întoarcere Bari – Timișoara, în luna iunie cel mai bun preț este în data de 8 iunie, când un bilet costă 85 de lei (18 euro).

Așadar, un zbor dus-întors Timișoara – Bari în luna iunie costă 40 de euro.

Cele mai ieftine bilete de avion Timișoara – Bruxelles

O altă destinație pentru care Wizz Air are acum mai multe oferte avantajoase este Bruxelles.

În iulie 2018 puteți merge la Bruxelles, pornind din Timișoara, cu numai 69 de lei, adică 15 euro (dus). Biletele la acest preț sunt pentru data de 6 iulie. Dacă vreți un zbor ieftin și la întoarcere va trebui să plecați înapoi în țară fie pe 8 iulie, fie pe 11 iulie. În aceste zile prețul unui bilet de ruta de întoarcere Bruxelles – Timișoara este de 149 de lei (32 de euro).

Așadar, în iulie puteți merge la Bruxelles cu 47 de euro (zbor dus-întors).

Cele mai ieftine bilete de avion Cluj-Napoca – Malmo

Wizz Air mai promovează în această perioadă și zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Malmo. În luna iunie, un bilet spre Malmo, cu plecare din orașul transilvănean, costă 69 de lei (15 euro). Biletele de avion la acest preț sunt disponibile în zilele de 23, 26 și 28 iunie.

Bilete ieftine pe această rută sunt și în luna iulie. Pe 3 iulie, un zbor Wizz Air pe ruta Cluj-Napoca – Malmo costă 21 de euro.

În ceea ce privește zborurile de întoarcere, în luna iulie cel mai bun preț este în data de 19 iulie, când un bilet de avion pe ruta Malmo – Cluj-Napoca are prețul de 199 de lei (43 de euro).

Prin urmare, cei care vor să viziteze Suedia în această vară în luna iulie pot beneficia de aceste bilete dus-întors foarte ieftine (64 de euro).

Cele mai ieftine bilete de avion București – Larnaca

În luna iunie, românii care vor să meargă la plajă pe tărâmuri mai îndepărtate pot alege Cipru ca destinație de vacanță.

Pe 30 iunie, un zbor Wizz Air pe ruta București – Larnaca are prețul de 109 lei (23 de euro).

Cele mai ieftine bilete de avion București – Berlin

Și compania irlandeză low cost Ryanair are o mulțime de bilete de avion ieftine în această perioadă. Cei care vor să viziteze Berlin au șansa de a ajunge în acest superb oraș european fără a cheltui prea mulți bani.

În luna iunie prețurile unui bilet de avion București – Berlin sunt foarte mici. Cel mai bun preț este oferit de Ryanair pentru data de 29 iunie, când un bilet de avion dus costă 21,99 euro.

Pentru întoarcere, o variantă bună este în 2 iulie, când un bilet de avion pe ruta Berlin – București costă 40,79 de euro. Pe 3 și pe 4 iulie biletul de avion pe această rută are același preț.

Cele mai ieftine bilete de avion București – Roma

Cei care visează să ajungă la Roma în această vară o pot face la un preț redus. Ryanair a scos la vânzare bilete de avion spre Roma la prețul de 22,02 euro (biletele la acest preț sunt disponibile în mai multe zile din iunie, în special la final de lună – zilele 26, 27, 28, 29 iunie).

Bobohalma, colțul de rai din România desemnat „satul cultural 2018”

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte bilete de avion ieftine, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.