Cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume


Marile orașe ale lumii se întrec în fiecare an cu târguri de Crăciun cât mai spectaculoase, iar turiștii obișnuiesc să revină în fiecare an pentru a vizita aceste locuri spectaculoase.

Vinul fiert cu scorțișoară, brânzeturile fine și turta dulce sunt vedetele târgurilor de Crăciun, iar comercianții se întrec în oferte și în modul în care își decorează standurile.

New York, Viena, Dublin și Strasbourg se laudă că au cele mai frumoase târguri, dar și alte orașe mari surprind plăcut vizitatorii cu surprizele pe care le oferă.

Mashable.com a făcut o listă cu zece dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume pe care merită să le vizităm în iarna aceasta. Cele mai multe dintre ele își deschid porțile încă de la sfârșitul lunii noiembrie, iar până pe 24 decembrie puteți găsi cadoul potrivit pentru cei dragi.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.