Cele mai bune televizoare 4k

Televizoarele full HD sunt aproape istorie. Magazinele din România au oferte din ce în ce mai atractive la televizoarele 4K. Oferta de televizoare 4K este una foarte bogată.

Care este diferența dintre un televizor full HD și 4K? Un televizor full HD are o rezoluție de 1920 X 1080 de pixeli, în timp ce un televizor 4K are o rezoluție de 4096 X 2160. Însă pe piață cele mai multe sunt televizoarele 4K Ultra HD, care au o rezoluție de 3840 X 2160.

Caracteristicile tehnice ale televizoarelor 4K sunt impresionante și după această comparație cu siguranță vei spune că alegi modelul cu rezoluția cea mai mare. Însă trebuie să fii conștient că dacă alegi unul dintre cele mai bune televizoare 4K trebuie să știi că faci o investiție pe termen lung. Și având în vedere cât de repede evoluează tehnologia, să spui că faci o investiție pe termen lung în orice model de gadget e o glumă.

Din păcate, conținutul 4K în România este aproape inexistent. La noi încă sunt televiziuni naționale importante care nu au variantă HD, deci 4K e un vis frumos care are slabe șanse să devină realitate în următorii ani.

Dacă vă interesează o listă cu cele mai bune televizoare 4K trebuie să știți că printre avantaje se numără faptul că, având în vedere că-s cele mai noi modele, au un design inovator și mai multe aplicații pe care poate că nu le găsiți pe televizoarele full HD.

Cele mai bune televizoare 4K și cele mai ieftine

De exemplu, o ofertă interesantă la televizoare 4K Ultra HD este la eMAG, la un televizor Philips, de 109 cm. Are o reducecere de 500 de lei și costă sunt 1.600 de lei. Cei de la Philips au dezvoltat un motor Pixel Plus Ultra HD, care optimizează calitatea imaginii „pentru a furniza imagini line și fluide cu detalii și profunzimi incredibile.

Astfel că, indiferent dacă transmiți conținut online sau vizualizezi un DVD, te vei bucura de imagini 4K mai clare, mulțumită albului mai strălucitor și negrului mai intens”. Dacă vă interesează un televizor cu o diagonală mai mare, de 124 de centimetri, tot la un televizor Philips, este o reducere de 33%.

Cele mai bune televizoare 4K de la eMAG și întreaga listă de reduceri o găsiți la ACEST LINK.

La Flanco, LG 40UF7787 Smart TV LED, are o reducere de 700 de lei. Printre altele, telvizorul este dotat cu ULTRA Surround, care ofera o experienta de sunet superioara. Acesta imbogateste experienta de vizualizare 4K. De asemenea, LG webOS TV este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. Poti comuta intre orice aplicatie, transmisiune, serviciu VoD sau periferice conectate fara a fi nevoie sa navighezi catre un home screen.

Gasesti instant orice sursa de divertisment direct din Launcher. Acceseaza instant continutul tau preferat si navigheaza cu usurinta cu ajutorul centrului de divertisment Smart Share. Descopera o multitudine de noi metode de a distribui continutul aflat pe device-urile tale inteligente pe ecranul televizorului pentru prieteni si familie.

Cele mai bune televizoare 4K de la Flanco și întreaga listă de reduceri o găsiți la ACEST LINK.

Oferte interesante la televizoare 4K sunt și pe Marketonline. De exemplu, televizorul LED SAMSUNG UE40JU6500, 101 cm (40 inch), ecran curbat, PQI 1100, Ultra Clear Panel, DTS, Quad Core, Wi-Fi ac, Smart TV are o reducere de aproximativ 1000 de lei.

Cele mai bune televizoare 4K de la Marketonline și întreaga listă de reduceri o găsiți la ACEST LINK.

La cel.ro, un model de televizor Samsung cu ecran curbat are un preț redus cu 1300 de lei. Mai multe detalii și întreaga listă de televizoare 4K de la Cel.ro o găsiți la ACEST LINK.