Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie

Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie. Cu ocazia zilei copilului vă oferim câteva sugestii pentru un cadou inspirat pentru micii sărbătoriți.

Site-ul emag.ro oferă o gamă largă de produse pentru toate vârstele, de la bebeluși la școlari, iar reducerile sunt consistente.

Mai jos, vă prezentăm câteva dintre cele mai inspirate, dar și avantajoase ca preț, cadouri pentru cei mici.

Dacă vreți să vă faceți bebelușul fericit, atunci vă recomandăm această serie de produse, majoritatea având reduceri importante, de peste 20%, dar și prețuri foarte convenabile. De la mașinuțe la jucării de pluș, le găsiți pe toate AICI.

Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie.

Cadouri pentru băieți

Pentru băiețeii care nu merg încă la școală, un set de construcție, cum ar fi cele produse de celebra companie suedeză LEGO, este cadoul perfect. Jucăriile sunt de o calitate excelentă și pot stimula creativitatea oricărui copil. Puteți găsi cele mai inedite seturi AICI.

Pentru copiii puțin mai mari, dar cu spirit activ, vă recomandăm colecția de skateboard și role. Cu un design modern și durabil, aceste jucării nu sunt deloc scumpe, de exemplu, cel mai ieftin skateboard costă 79 de lei, iar cea mai accesibilă pereche de role – 149 de lei. Puteți cumpăra ce căutați de AICI.

Dacă băiatul dumneavoastă vă cere de multă vreme un laptop, atunci puteți apela cu încredere la această ofertă. Un sistem Lenovo IdeaPad, cu procesor Dual-Core, la 1,35 GHz, costă doar 899 de lei, în timp ce un Asus, care rulează la 2,16 GHz, este disponibil de la 1.149 de lei. Ambele produse sunt excelente pentru copiii care vor să facă primii pași în lumea calculatoarelor. Le puteți achiziționa de AICI.

Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie. Cadouri pentru fete

Cum azi e prima zi de vară, trotinetele sunt la mare căutare. Magazinul online eMag oferă o serie colorată, la prețuri avantajoase. Pe lângă trotinete, sunt discount-uri importante și la biciclete, triciclete și căști de protecție, multe fiind destinate fetițelor. Puteți consulta întreaga ofertă AICI.

Pentru copiii care știu deja să citească, un eBook este cadoul perfect. O astfel de platformă digitală costă cel puțin 99 de lei, însă este un cadou durabil și extrem de util. Design-ul modern al acestor gadget-uri va fi cu singuranță pe placul micuților. Le găsiți AICI.

Dacă vreți să mulțumiți mai mulți copii cu același cadou, atunci puteți alege un produs din categoria jocuri și puzzle. Twister sau Monopoly sunt doar două dintre cele mai cunoscute jocuri de grup din oferta eMag, iar prețurile lor sunt foarte avantajoase, 77 de lei, respectiv 109 lei. Multe alte jocuri amuzante sunt disponibile AICI.