Cele mai bune oferte la decorațiuni de Crăciun de la eMAG

Reduceri eMAG la decorațiuni de Crăciun. Foto: Stephen Fulljames / Flickr
Reduceri eMAG la decorațiuni de Crăciun. Foto: Stephen Fulljames / Flickr

Reduceri eMAG la ornamente de Crăciun. Dacă vreți să schimbați decorul de Crăciun în acest an – așa cum procedează tradițional și Primăria Capitalei -, vă facem câteva recomandări.

La eMAG, cel mai mare magazin online din România, găsiți instalații electrice, globuri, brazi de Crăciun, suporturi pentru braz, beteală și ghirlande, coronițe, figurine și decorațiuni, zăpadă artificială și alte accesorii speciale pentru Sărbătorile de iarnă.

Le găsiți pe toate aici.

Pentru decorațiuni de Crăciun de la eMAG, intrați aici.

Globurile de Crăciun de la eMAG, la prețuri foarte avantajoase, sunt aici.

Nu uitați nici de reducerile la instalații de Crăciun – aici.

Top 3 reduceri eMAG la decorațiuni de Crăciun

Toate produsele de mai jos sunt la jumătate de preț. Cum Crăciunul se apropie, vă sfătuim să nu lăsați aceste oferte să treacă, prețurile urmând, probabil, să crească în zilele următoare.

1. Moș Crăciun Kring, cu felinar și sac de cadouri, Gri, 61 cm

Ideal pentru decorarea casei, a bradului de Craciun sau a ferestrei, puteți achiziționa această figurină foarte simpatică de aici.

2. Decorațiune Crăciun Kaemingk, model calendar, 18x9x20cm, maro

O altă figurină jucăușă, care va fi cu siguranță admirată de cei mici, este disponibilă la eMAG cu un discount de 52 la sută.

O puteți cumpăra de aici.

3. Decoratiune de Craciun eNoelle cu 8 globuri si 12 conuri de brad, zapada artificiala

Acest set cu decorațiuni conține 2 globuri de Craciun albastru stralucitor, diametru 6 cm; 2 globuri de Craciun albastru mat, diametru 6 cm; 2 conuri, diametru 6 cm; 2 conuri, diametru 4 cm; 12 conuri in forma de instalatie, cu 10 leduri cu lumina calda; Zapada artificiala.

Setul are nevoie de 2 baterii AA, care nu sunt incluse. Are, însă, inclusă o reducere pe măsură. Pentru a profita de ea, intrați aici.