Cel mai prietenos muzeu din lume, în care toate regulile sunt încălcate


Angajații de la multe muzee din întreaga lume devin destul de ostili atunci când vine vorba ca vizitatorii să facă fotografii sau să filmeze exponatele, dar un muzeu reușește să îi facă pe turiști să experimenteze senzații incredibile.

Muzeul de Artă din Manila încurajează vizitatorii să calce în minunata lume a picturilor 3D și să le facă oricâte fotografii doresc. Experiența inedită atrage anual foarte mulți turiști care se bucură de perspectiva de a părea că întră la propriu în inima unui tablou.

Angajații sunt extrem de prietenoși și îi încurajează pe toți cei care le calcă pragul să adune cât mai multe amintiri posibile din locul în care pești uriași par că ies din mare sau crocodili par că mănâncă oameni, iar turiștii se distrează de minune atunci când se așază pe picturi sau când sunt „numiți” cavaleri de către personajele pictate pe pânză.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.