Cel mai ieftin bilet de avion din România: 2,99 euro, zboruri în Europa

Compania aeriană Ryanair anunță oferte cu 2,99 euro pentru un bilet. Ofertele sunt valabile pentru zborurile de pe aeroportul Timișoara.

zbor ieftin
Începând cu luna septembrie, pe lângă Tarom, compania aeriană Ryanair va avea zboruri între București și Timișoara.

De altfel, Ryanair și-a stabilit prima bază din România la Timișoara. Va avea o aeronavă, care înseamnă o investiției de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Din și spre capitala Banatului vor opera șapte noi rute: Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra, Milano și București. Aeroportul din Timișoara devine al treilea cel mai mare în funcție de traficul de pasageri, după Henri Coandă și cel din Cluj.

Ryanair a venit în România în 2014, cu zboruri spre Dublin și Londra, după ce a operat zboruri de pe aeroporturile din Constanța și Târgu Mureș.

Potrivit economica.net, este cel mai mare operator aerian din Europa și a realizat în anul financiar care s-a încheiat în luna martie un profit net în creștere cu 43%.

De asemenea, traficul de pasageri a crescut cu 18% lu a ajuns la 196 milioane, iar gradul de ocupare al aeronavelor a ajuns la 93%.

În primul semestrul al anului financiar 2016/2017, încheiat la 30 iunie, compania a înregistrat un profit în creştere cu 4%, la 256 milioane de euro şi a transportat 31 de milioane de pasageri, cu 11% mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

https://greatnews.ro/va-bate-vantul-in-garile-cfr-cat-de-ieftin-va-fi-sa-calatoresti-cu-avionul-in-tara/