Cel mai ciudat anunț de vânzare de pe OLX: „Preț de chilipir, nu deranjați inutil”

cel mai ciudat anunț olx
Sursa: olx.ro

Un bucureștean a pus pe OLX un anunț prin care vinde jumătate dintr-un apartament cu 4 camere din capitală.

Motivul este și el foarte comic: nu se mai înțelege cu sora sa și vrea să scape de jumătatea lui de apartament fără să treacă printr-o sală de judecată.

Prețul pentru jumătate de apartament este 25.000 de euro, pe care vânzătorul îl consideră un „preț de chilipir”.

Apartamentul are suprafața utilă de 100 de mp și se află în cartierul Berceni, într-un bloc construit cândva în perioada comunistă (1977 – 1990).

Iată anunțul de pe OLX:

Se vinde jumatate (50%) din apartament 4 camere situat in bucuresti sectorul 4, berceni. foarte aproape de statia de metrou aparatorii patriei. str panselelor. renovat de curand, gresie, faianta, 2 bai, 2 balcoane, parchet, 100m2, centrala proprie, usi schimbate, etaj 8/ 8. terasa refacuta complet, anul viitor blocul a fost aprobat pentru reabilitare. acte la zi.

este apartament cumparat impreuna cu sora mea dar in urma unor neintelegeri vreau sa vand si nu am timp de judecata. pret de chilipir. se poate obtine tot apartamentul sau este o excelenta posibilitate de afacere. accept schimburi, cu case, pamant, masini, garsoniere, apartamente, accept agentie. anunt serios, cota de piata oferita la vedere de agentia premier a fost de cel putin 75-80 mii euro, nu deranjati inutil. Astept oferte ! Rog contact prin mesaj sau email. Plecat din tara.

olx anunț ciudat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.