Ce poate face și cum arată cel mai avansat pat din lume | VIDEO

cel mai avansat pat din lume
Foto: i-nyx.com / Facebook

Patul produs de compania iNyx este mai degrabă un dormitor decât un simplu pat.

Acesta are draperii care pot fi trase de jur împrejurul patului, un sistem de iluminat atât deasupra, cât și dedesubtul patului, un sistem de sunet, precum și un proiector care le permite utilizatorilor să urmărească filme la calitate HD, să încerce jocuri video sau să navigheze pe internet.

Patul are chiar și „efecte speciale”: unul dintre tipurile de iluminat disponibile imită cerul nopții, proiectând o boltă înstelată pe baldachinul patului. Patul futurist are și suporturi pentru așezarea băuturilor, precum și un sistem care emite arome.

Deoarece scopul principal al unui pat este să ofere un somn de calitate, producătorii nu au fost zgârciți în ceea ce privește dimensiunile acestui pat: salteaua poate avea 180 X 200 cm sau 193 cm X 203 cm. Iar draperiile retractabile blochează razele soarelui sau lumina artificială, oferind totodată intimitate.

Culoarea luminilor LED folosite de pat poate fi aleasă de proprietar: sunt disponibile culorile roșu, albastru sau alb.

Ecranul care coboară din baldachin până la nivelul saltelei este foarte mare, oferind o experiență de cinematograf chiar în confortul propriei locuințe.

cel mai avansat pat din lume
Foto: i-nyx.com / Facebook
cel mai avansat pat din lume
Foto: i-nyx.com / Facebook
cel mai avansat pat din lume
Foto: i-nyx.com / Facebook
cel mai avansat pat din lume
Foto: i-nyx.com / Facebook
cel mai avansat pat din lume
Foto: i-nyx.com / Facebook

Potrivit producătorilor, patul iNyx este ușor de asamblat și poate fi montat cu ușurință în camere care au uși înguste.

„Luminile LED alături de muzica ta preferată de relaxare și aromele ce te vor învălui creează în dormitorul tău condițiile ideale pentru a adormi”, arată producătorii.

Partea superioară a patului este detașabilă și poate fi foarte ușor scoasă sau pusă la loc. Există și posibilitatea de a cumpăra numai „acoperișul” patului, care poate fi instalat deasupra unui pat obișnuit.

Prețul patului futurist (cu tot cu partea superioară) este de 4.999 de dolari.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facecbook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.