Cea mai romantică cerere în căsătorie, din toate timpurile

Cerere în căsătorie Foto: Captură video

Fiecare femeie își dorește ca cererea în căsătorie să fie romantică și să poată să o povestească peste ani cu drag copiilor și nepoților.

Un tânăr din Canada și-a dorit o cerere în căsătorie cu adevărat originală, așa că a apelat la o metodă care a uimit-o pe iubita lui.

Acesta a pregătit totul în cel mai mic detaliu și a așteptat cu nerăbdare ziua în care iubita lui a acceptat să îi devină soție.

Tânărul a mers cu iubita și cu un grup de prieteni pentru a îngropa câte o capsulă a timpului. Surpriza cea mare a venit atunci când au descoperit în groapa pe care o săpau o capsulă a timpului deja îngropată. Încântată, tânăra căreia i s-a pregătit surpriza, s-a grăbit să scoată capsula pentru a vedea ce se află în ea.

În timp ce se uita în capsulă, tânărul s-a așezat în genunchi, iar ea a descoperit o cutie de inel de logodnă goală, despre care nu știa că este pentru ea.

Copleșită de emoții, ea și-a dat seama de surpriza care i s-a pregătit, iar când a fost întrebată de către iubitul ei dacă vrea să îi devină logodnică, răspunsul nu a rămas așteptat și a răspuns afirmativ.

Mulți au considerat această cerere în căsătorie ca fiind cea mai romantică propunere care a ajuns în mediul online în ultima perioadă.

Recomandările editorilor GreatNews:

 Este nevăzător, însă a marcat un gol senzațional într-un meci de fotbal – VIDEO
O nouă modă într-un oraș din România: biblioteca din parc

Sute de kilometri de trasee de bicicletă, amenajate peste colinele Transilvaniei
Experiment. Cum reacționează oamenii când văd copii bătuți pe stradă

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.