Cea mai frumoasă temă de vacanță dată de o învățătoare din România

Foto: Raluca Tache via Smart & Happy Child

O învățătoare din România s-a gândit să renunțe la obositoarele teme de vacanță cu care sistemul de învățământ românesc i-a obișnuit pe elevi.

În schimb, le-a dat elevilor săi, pe o bucată de hârtie, o listă cu lucrurile pe care trebuie neapărat să le facă peste vară. Mesajul său a ajuns, prin intermediul rețelelor de socializare, la peste un milion de oameni.

Temă pentru vacanță:

1. Să te trezești într-o dimineață să privești răsăritul.
2. Să alergi desculț pe malul mării.
3. Să fii vesel în fiecare zi.
4. Să dansezi în fiecare zi.
5. Să citești ceva frumos zilnic.
6. Să-i faci pe părinți să zâmbească cel puțin o dată pe zi.

Aceasta este tema dată de o învățătoare din România, Simona Gabriela, elevilor săi. Imaginea a fost postată pentru prima dată pe internet de Raluca Tache, mama unuia dintre elevii învățătoarei.

Apoi, imaginea a fost preluată de publicația Smart & Happy Child și postată pe pagina de Facebook cu același nume.

tema vacanta fb
Imaginea a fost apreciată de peste 8.500 de utilizatori de Facebook și a fost distribuită de peste 10.000 de ori.  Fotografia postată pe această pagină de Facebook a fost văzută de peste 1 milion de persoane.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.